ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περιορίσεις εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα για να μπορέσεις να διατηρήσεις την ομαλότητα στις φιλικές σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να αντιληφθείς τι θέλουν οι γύρω σου. Είναι θετικό ότι δεν ξεχνάς τις προσωπικές σου ανάγκες και βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό θα βοηθήσει να οριοθετήσεις καλύτερα τη σχέση σου και αυτά που θέλεις από τους γύρω σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι εμμονές να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας εμφανίζονται με δυναμισμό και κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει η άσκηση. Ασκώντας το σώμα βοηθάς το πνεύμα να πάρει ανάσα και την ψυχολογία σου να ανέβει.

Καρκίνος

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση επηρεάζεται από φόβους και εμμονές που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να τονίσουν την ύπαρξή τους. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος για πιθανές επιλογές και δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένταση και συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Λέων

Λέοντα, η κυκλοθυμία κάνει έντονα την εμφάνισή της και το πιθανότερο είναι να απομονωθείς στον χώρο σου με οικεία πρόσωπα. Η κακή διάθεση μπορεί να εκτονωθεί με ευκολία στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, δείξε προσοχή και συγκράτησε τα νεύρα σου για να αποφύγεις περιττούς καβγάδες.

Παρθένος

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε γεμίζει χαρά. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι εγκρατής στις αντιδράσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε κόντρες επηρεάζοντας αρνητικά τις επαφές σου.

Ζυγός

Ζυγέ, θέματα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνισή τους και ταλαιπωρούν τη διάθεσή σου σημαντικά. Από τη μία πλευρά νιώθεις τον δυναμισμό να ξεχειλίζει, από την άλλη πλευρά δεν μπορείς να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να δείξεις άμεσα συναισθήματα και ανάγκες που έχεις, όμως ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κατακλύσει τη σκέψη καθώς θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί πιθανή κατήφεια. Προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, όμως δεν αποκλείεται το πείσμα και η αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν τον διάλογο. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι η βάση της λογικής και όχι των ανασφαλειών σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν βοηθά να συγκρατήσεις τις σκέψεις και η επιθετικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο.

Ιχθύες

Ιχθύ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επηρεάζονται καθώς καταστάσεις του παρελθόντος σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις ωριμότητα χωρίς να χαλάσεις τη διάθεσή σου.