ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Unsplash

Πότε έφτασε ο Σεπτέμβριος στο τέλος, χαμπάρι δεν πήραμε. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν να καλοδεχτούμε τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου. Ο Οκτώβριος ξεκινά και ολοκληρώνεται με δύο Πανσελήνους.

Η πρώτη θα γίνει την 1η Οκτωβρίου και η δεύτερη την τελευταία μέρα, στις 31. Η Πανσέληνος θα γίνει στον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι θα ενταθεί ο ανταγωνισμός αλλά θα γίνουν και σημαντικές αλλαγές σε δουλειές και σχέσεις. Οι Πανσέληνοι όμως γίνονται μέσα στον γενέθλιο μήνα του Ζυγού, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να βρεις πολλή ηρεμία και ισορροπία. Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο που θα υποδεχτούμε, μαζί με τον μήνα Οκτώβριο;

Κριός

Ήταν πασιφανές. Αφού αυτή η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου, πώς να μείνεις ανεπηρέαστη; Αν και σου φέρνει ενέργεια, φώτιση και κίνητρο, θα υπάρξει και αρκετή ένταση. Εφόσον μετατοπίζεται το ενδιαφέρον στις σχέσεις σου, ο πλανήτης σου Άρης θα είναι ανάδρομος και θα σε δυσκολέψει στο να έχεις τη συνηθισμένη σου ενέργεια. Από την άλλη, αυτό είναι καλό γιατί τώρα θα τραβήξεις την προσοχή χωρίς να είσαι απαραίτητα σε εγρήγορση και διαρκή κίνηση. Έφτασε η ώρα που θα πρέπει να σκεφτείς τις καταστάσεις διεξοδικά, προτού πράξεις.

Καρκίνος

Κάθε φορά που υπάρχει Πανσέληνος στον οίκο που συμβολίζει την κοινωνική καταξίωση, σημαίνει ότι απογειώνεσαι επαγγελματικά. Ο Κριός θα φέρει μεγάλη ένταση στη δουλειά, αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να τα δώσεις όλα και να διεκδικήσεις. Βγαίνει ο δυναμικός και ενίοτε σκληρός σου εαυτός, αρκεί να μην φτάσεις στα άκρα. Κράτα το στη δουλειά και μην το φέρνεις σπίτι.

Ζυγός

Χρειάζεσαι την ηρεμία αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι είμαστε ίσοι σε μία σχέση. Μην θυσιάζεις τα θέλω σου προκειμένου να υπάρχει ισορροπία. Ίσα ίσα που αυτό θα φέρει πολύ μεγάλες εντάσεις. Όταν μιλάμε για προσωπικές σχέσεις, είσαι ηγέτης και τώρα καλείσαι να πιστέψεις στον εαυτό σου, ώστε να αντιμετωπίσεις το δράμα που ενδεχομένως έρχεται. Θα είναι όμως για καλό. Θα είναι η βάση για να χτίσεις πολύ πιο ουσιαστικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Θα την καταλάβεις για τα καλά την Πανσέληνο, συναισθηματικά μιλώντας. Είναι περίεργο για ένα τόσο λογικό και προσγειωμένο ζώδιο σαν εσένα να νιώθει έτσι αλλά προσοχή. Μην το ρίξεις πάλι στη δουλειά προκειμένου να απομακρυνθείς από τον εαυτό σου και από αυτά που νιώθεις. Μίλησε και ξεδίπλωσε τα συναισθήματα σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μπορούν να σε βοηθήσουν. Μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν μέσα σου.