ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ζυγός; Αυτά είναι τα 3 ζώδια για να κάνεις σχέση ζωής

Unsplash

Αποχαιρετάμε τον γενέθλιο μήνα του Παρθένου και περνάμε στον Ζυγό. Το ζώδιο που έχει ως σήμα κατατεθέν την ισορροπία. Δεν σημαίνει ότι τα καταφέρνει κιόλας αλλά είναι πάντα σε καλό δρόμο.

Σε αυτήν τη διαδρομή λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να ταιριάξουν καλά με αυτό το τρελό ζώδιο του Αέρα; Ποιοι κουμπώνουν σωστά με τον Ζυγό και τι κερδίζει ο ένας από τον άλλο; Αν είσαι Ζυγός, διάβασε.

Κριός

Είναι το ζώδιο που αστρολογικά λέμε ότι βρίσκεται «απέναντι» και μαζί δημιουργούν έναν καρμικό δεσμό. Αν και είναι και οι δύο ελαφρώς στον κόσμο τους, ο Ζυγός μπορεί να προσφέρει λίγη λογική και τάξη στον Κριό. Αλλά κυρίως, του το δίνει χωρίς να υπάρχει καταπίεση.

Ταύρος

Ξέρω ότι ίσως σε εκπλήσσει αυτός ο συνδυασμός. Έχουν όμως κάτι βασικό που τους ενώνει. Τον ίδιο πλανήτη κυβερνήτη, που δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η αγάπη είναι απαραίτητη στη ζωή τους και είναι έτοιμοι να τη μοιραστούν μεταξύ τους. Ο Ταύρος προσγειώνει λίγο τον Ζυγό και εκείνος του δείχνει τη fun πλευρά της ζωής. Θα λέγαμε ότι είναι αυτός ο συνδυασμός που λειτουργεί συμπληρωματικά (και αποτελεσματικά).

Δίδυμοι

Δύο ζώδια του Αέρα που συναντιούνται και έχουν αρκετά κοινά. Λατρεύουν το φλερτ, είναι τρομερά κοινωνικοί και εξωστρεφείς και συνήθως ζουν έναν θυελλώδη έρωτα με πολλά πισωγυρίσματα και χωρισμούς. Αν είναι όμως σε μία ώριμη φάση της ζωής τους, μπορεί να καταλήξουν και μαζί. Αρκεί να κάνει χώρο ο ένας στον άλλο και να σέβεται την ανάγκη για αυτονομία.