ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ,  το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονα κυκλοθυμία. Το απόγευμα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Ταύρος

Ταύρε, από το πρωί αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ψύχραιμη διαχείριση στα πράγματα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, το πρωί δημιουργεί ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Καρκίνος

Καρκίνε, το πρωί απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονη επιθυμία για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Λέων

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις την απολυτότητα και στη σκληρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Παρθένος

Παρθένε, το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, το πρωί επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά θέματα και υποθέσεις της καθημερινότητας. Από το απόγευμα και μετά έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να αφήσεις πίσω σου κάθε άγχος και υποχρέωση που σε πιέζει.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το πρωί ενισχύει την αισιοδοξία και την ανάγκη για δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές δράσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που επηρεάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Τοξότης

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Το απόγευμα και μετά αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα αυξάνει τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Υδροχόος

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Ιχθύες

Ιχθύ, το πρωί ανατρέπει το καθημερινό σου πρόγραμμα και αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου γιατί μπορεί να πάρουν αποστάσεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.