ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

Καρκίνος

Καρκίνε, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που υπάρχει μπορεί να περιοριστούν από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου. Οι ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν πιθανά να σου χαλάσουν το κέφι.

Λέων

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

Παρθένος

Παρθένε, τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν τη διάθεση για επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητα που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου και πιθανά να οδηγήσουν σε εκρήξεις.

Ζυγός

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Αυτό μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό στο περιβάλλον σου και θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα εγείροντας εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ανάγκη να εκδηλώσεις ό,τι νιώθεις κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Οφείλεις να αποφύγεις τη σκληρότητα και τις επιθετικές διαθέσεις που θα σε αποξενώσουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν.

Τοξότης

Τοξότη, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοκυριαρχία καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά πρόσωπα και να προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή προαίρεση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις εντάσεις και ψυχροπολεμικές συμπεριφορές που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πιθανά επιμορφωτικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου σε συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς η ένταση δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει.