ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

ο Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται στα πρόσωπα που σου την ζητάνε καθώς φαίνεται να είσαι πηγή σταθερότητας για πολλούς. Το θετικό πνεύμα κυριαρχεί σε όλες τις σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η θετική σου διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί σε όλες τις επαφές σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θέλεις να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου και το επιδιώκεις άμεσα.

 

 

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

Καρκίνος

Καρκίνε, επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειές σου και σε γεμίζουν συναισθήματα. Είναι σημαντικό ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος και να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που αγαπάς αφήνοντας πίσω ό,τι σε έχει πληγώσει.

Λέων

Λέων, η ρουτίνα και οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργούν αποτρεπτικά από το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, όμως ήρθε η στιγμή να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες και κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα σου και πώς αυτή εκφράζεται στους άλλους.

Παρθένος

Παρθένε, νιώθεις ότι θέλεις να αφήσεις ό,τι σε βαραίνει και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου. Ιδιαίτερα το βράδυ η ανάγκη να μείνεις εσύ και ο εαυτός σου είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι κακό να απομονώνεσαι ορισμένες φορές.

 

 

 

Ζυγός

Ζυγέ, το να νιώσεις τη ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντός είναι αυτό που σε ικανοποιεί σήμερα και μπορεί να δώσει φτερά στις επιδιώξεις σου. Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί στο να δείξεις την απόλυτη κατανόηση που χρειάζονται τα πρόσωπα γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι καλά μαζί τους και να νιώθεις κοντά τους.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι αυτή που σε ευχαριστεί κυρίως και σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Δείξε την καλή σου διάθεση και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις καθώς θα βρεις στήριξη σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Τοξότης

Τοξότη, νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που μπορούν να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις με ιδανικό τρόπο θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, επιδιώκεις να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα της οικογένειας λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυση όσων σε απασχολούν.

Υδροχόος

Υδροχόε, το παρελθόν είναι εδώ για να το αντιμετωπίσεις όμως πια δεν σε φοβίζει και αυτό είναι το θετικό σημείο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που πιθανά σε απασχολούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να βρεθείς τηλεφωνικά με τα φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις πάνω σε θέματα που σας απασχολούν. Το απόγευμα σού δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.