ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν μπαστούνια την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη

Unsplash

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, και εκείνος μας το ανταποδίδει με διάφορες πλανητικές αναταράξεις, οι οποίες, τελικά, θα είναι για καλό.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Άρης δημιουργεί όψη με τον Πλούτωνα που από τη μία σε γεμίζει εφόδια και σε αναγεννά, αλλά από την άλλη τονίζει τις ανταγωνιστικές σου τάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, στις 27 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος στον Παρθένο θα σου δώσει την αίσθηση της απόλυτης σύγχυσης. Κι ενώ ξέρουμε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, τα 3 παρακάτω ζώδια θα νιώσουν πρώτα το ζόρι και μετά την αλλαγή. Ο Φλεβάρης μάς αποχαιρετά δυναμικά.

Κριός

Το ταξίδι προς την αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι δεν νιώθεις και πολύ ο εαυτός σου. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και τις σκέψεις σου και δεν έχεις διάθεση για πολλά πολλά. Από τη μία είναι καλό να κάνεις focus στον στόχο σου, αλλά από την άλλη δεν είναι και ό,τι καλύτερο να χάνεσαι στις αναμνήσεις και να μην διατηρείς επαφές με όσους αγαπάς. Ειδικά σε τέτοιες συνθήκες.

Λέων

Αν θέλεις να εξελιχθείς και να ενηλικιωθείς, πρέπει πρώτα να αποδεχθείς το ότι κάποια πράγματα φτάνουν στο τέλος τους. Η τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη έρχεται να σου δείξει ότι αυτή η ώρα έχει φτάσει και δεν πρέπει να το αναβάλλεις άλλο. Κάθε τέλος έχει πόνο και δυσκολία, αλλά είναι αναπόφευκτο. Μόλις περάσει όμως ο πόνος, έρχεται η αναγέννηση για εσένα.

Τοξότης

Περνάς μία δύσκολη εβδομάδα και νιώθεις ότι σε παρεξηγούν, σε πληγώνουν ή δεν σε καταλαβαίνουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον για τον χώρο σου και να αποχωρείς, όταν οι συνθήκες γίνονται επιβαρυντικές για την ψυχολογία σου. Μία καλή διέξοδος είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες του σπιτιού, που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς και να αποβάλεις το άγχος σου. Και θα φύγει ο Φλεβάρης χωρίς να το πάρεις πρέφα.