ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να περάσεις όμορφα και να αναπτύξεις πνευματικούς και μία ορίζοντες.

Ταύρος

Ταύρε, η έντονη εσωστρέφεια από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά και να οδηγήσει σε εκνευρισμό και καχυποψία. Φρόντισε αυτό να μην έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς το βέβαιο είναι ότι κανένας δεν θα ανεχθεί τα ξεσπάσματά σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες σου. Φρόντισε βέβαια να μην επηρεάζεται η άποψή σου καθώς πιθανές ανασφάλειες να σε οδηγήσουν στο να είσαι διαλλακτικός στα πιστέυω σου. Να θυμάσαι ότι δεν είναι το παν να είσαι αρεστός.

Καρκίνος

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι πληκτική για εσένα όμως θα πρέπει να την διαχειριστείς και να ανταποκριθείς σε ζητήματα ρουτίνας που πρέπει να κλείσεις. Η θετική διάθεση στα πράγματα είναι αυτή που θα σε βγάλει από την γκρίνια και πιθανή μιζέρια λόγω έντονου προγράμματος και πολλών υποχρεώσεων.

Λέων

Λέοντα, ευκαιρία για εξωστρέφεια και διασκέδαση καθώς η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και η ανάγκη για αυτοπροβολή μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Παρθένος

Παρθένε, έντονη είναι η διάθεση να στραφείς στην οικογένεια και να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά ενδιαφέρουν το περιβάλλον σου. Το να δώσεις λύσεις θα είναι εύκολο αρκεί να μην είσαι συναισθηματικά φορτισμένος καθώς σε αυτή την περίπτωση δείχνεις να μην βλέπεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς.

Ζυγός

Ζυγέ, η έντονη διάθεση για επικοινωνία και οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι είναι κοντά σου και μπορούν να σε καταλάβουν και να σε συμβουλέψουν. Προσοχή σε οικογενειακές εντάσεις, δείξε θέληση και κατανόηση και είναι βέβαιο ότι θα ξεπεραστούν και θα δώσουν θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έντονη είναι η διάθεσή σου να αποτραβηχτείς και να ασχοληθείς με πρόσωπα που θεωρείς πολύ δικά σου. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

Τοξότης

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στη διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τις κοινωνικές συναναστροφές και επιδιώκεις να κλειστείς σπίτι σου και στον εαυτό σου. Η διαδικασία είναι απολογιστικού χαρακτήρα και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Υδροχόος

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου το πρωινό για να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες και αφέσου μετά το μεσημέρι στις φιλικές παρέες που έχεις ανάγκη να δεις. Οι φιλοδοξίες γίνονται το κύριο ζητούμενο και σε απασχολούν έντονα.

Ιχθύς

Ιχθύ, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σου είναι εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά. Το να συναναστραφείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο θα είναι ιδανικό γιατί σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια