ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς λάθος πράγματα για πρόσωπα του κοντινού σου περιγύρου. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές γι’ αυτό πρόσεξε καθώς η ανάγκη για αυταπάτες μπορεί να οδηγήσει σε σκέψεις που δεν είναι ρεαλιστικές.

Ταύρος

Ταύρε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώσεις τις ανασφάλειες να σε κατακλύζουν. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους γύρω σου και η απογοήτευση μπορεί να κυριαρχήσει.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να είναι εσφαλμένα.

Καρκίνος

Καρκίνε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και η ενασχόληση με ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου. Ο έντονος συναισθηματισμός το απόγευμα πιθανά να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Λέων

Λέοντα, το να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου και αυτό αργά ή γρήγορα να το ανακαλύψεις. Η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις.

Παρθένος

Παρθένε, η ανάγκη να προβληθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει. Είναι σημαντικό βέβαια να μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος ή να απογοητευτείς από συμπεριφορές άλλων.

Ζυγός

Ζυγέ, η καλή ψυχολογία σου μπορεί να επηρεαστεί από τον έντονο συναισθηματισμό και τους φόβους που σε διακατέχουν και να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Σήμερα η επιθυμία σου για έντονο φλερτ είναι διάχυτη.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει καθώς φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και φοβίες. Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό γιατί θα χάσεις το μέτρο και θα οδηγηθείς σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς πραγματικό λόγο.

Τοξότης

Τοξότη, θέλεις να είσαι αρεστός από τους γύρω σου και αυτό μπορεί να οδηγεί στο να καταπιέζεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Μην επιτρέψεις στη σκέψη να ακολουθεί λάθος μονοπάτια καθώς θα σε ρίξει στην εσωστρέφεια και στον έντονο συναισθηματισμό. Μη δείχνεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που λένε πολλά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, φρόντισε να ασχοληθείς με ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι αυτά που σου δημιουργούν άγχος και μπορεί να σε οδηγήσουν, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, στο να ξεφύγεις και να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου δημιουργώντας προβλήματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο και διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και εριστικός με τους γύρω σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση τους.

Ιχθύες

Ιχθύ, οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξεπροβάλλουν στη μνήμη και μπορεί να δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα. Καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις την κακή σου διάθεση σε οικεία πρόσωπα καθώς θα χάσεις από δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε ακούσουν.