ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αναμνήσεις και συζητήσεις για χαλαρά ζητήματα κυριαρχούν στην παρέα και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν έντονα. Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι πραγματικά αξίζεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε,  στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις που έχεις. Αξιοποίησε την ημέρα να βρεθείς με τις παρέες σου και να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα, φρόντισε να τις αξιολογήσεις με βάση την διαίσθηση και τη λογική σου.

Λέων

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να αναθεωρήσεις στόχους και να επικεντρωθείς σε πνευματικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και επικεντρώνεσαι με θετική σκέψη για να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Ζυγός

Η μέρα απογειώνει τη ψυχολογία σου. Πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα που επανέρχονται γιατί απολαμβάνουν την παρέα σου και περνάνε μοναδικά μαζί σου.

Σκορπιός

Η μέρα δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποχρεώσεις που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Ο εκνευρισμός μένει στην άκρη καθώς πιστεύεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις χωρίς συγκρούσεις.

Τοξότης

H μέρα δεν αφήνει περιθώρια για απαισιοδοξία και μιζέρια. Η κοινωνικότητα απογειώνεται καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις για εξόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου. Η καλή διάθεση θα πρωταγωνιστήσει και θα σε βοηθήσει να περιορίσεις πιθανή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί στα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις τη μέρα για να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που τα απασχολούν και να δώσεις λύσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία τους.

Ιχθύες

Ιχθύ, έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.