ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η διάθεσή σου είναι σημαντικός παράγοντας καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις την παρέα με τα κοντινά σου πρόσωπα και να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα και να αφήσεις πίσω τυχόν ανασφάλειες που πιθανά σε ταλαιπωρούν ή ξεσπάσματα που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Ταύρος

Ταύρε, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να βρεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις και σε ικανοποιεί πλήρως. Η στροφή στα οικονομικά θα σε βοηθήσει να δεις πώς να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που έχεις και μπορεί να σου προκαλούν έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το να πάρεις πρωτοβουλίες σήμερα είναι κάτι σημαντικό για εσένα για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θεωρείς κοντά σου. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και αυτό μπορεί να γίνει με έντονο τρόπο και να διχάσεις με την συμπεριφορά σου και τους χειρισμούς που επιλέγεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η επαφή με φίλους και με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες σε ικανοποιεί ιδιαίτερα κάτω σε φέρνει πιο κοντά στα προσωπικά σου όνειρα και στις επιδιώξεις σου. Το παρελθόν έρχεται και σε καλεί να το αντιμετωπίσεις κατάματα ενισχύοντας πιθανά απωθημένα και ενοχές από καταστάσεις που βίωσες.

Λέων

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το να προβληθείς σε ενδιαφέρει και επικεντρώνεσαι στο να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα φέρουν την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς.

Παρθένος

Παρθένε, δείξε την απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται στα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που φαίνεται να σε στηρίζουν και να ανεβάσουν το κέφι σου κατακόρυφα. Η καλή διάθεση οδηγεί σε άκρως δημιουργικές καταστάσεις που σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτό που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο στρεφόμενος στην οικογένειά σου για στήριξη. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τις πραγματικές ισορροπίες, παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, εντείνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό από το πρωί. Φρόντισε να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου διαφορετικά οι γύρω σου θα υποστούν τις συνέπειες. Η ανάγκη για ισορροπίες θα παίξει σημαντικό ρόλο για να εξομαλυνθούν οι οποίες παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Τοξότη, νιώθεις την ανάγκη να εξισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν απασχολήσει τον περίγυρό σου και να επικρατήσει η απαιτούμενη αρμονία. Η αποδοχή των άλλων είναι σημαντική και θα κάνεις τα πάντα για να την κερδίσεις, αρκεί βέβαια να μην χάσεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το κέφι σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και έχεις την ευκαιρία να τα μεταδώσεις και στους γύρω σου δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για όλους. Φρόντισε να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη γιατί με τα παιχνίδια του μπορεί να απομακρυνθείς ή να δυσαρεστήσεις κάποιους.

Ιχθύες

Ιχθύ, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς αυτά είναι που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν το μυαλό σου και να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.