ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Ταύρος

Ταύρε, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές λύσεις σε οικονομικά θέματα που θα σε ανακουφίσουν ψυχολογικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και δεν χάνεις το κέφι σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Καρκίνε, το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σε απασχολούν.

Λέων

Λέοντα, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσει. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όποια σχέδια έχεις στη ζωή σου.

Παρθένος

Παρθένε, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σε ικανοποιήσουν ευχάριστα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε μελαγχολούν.

Ζυγός

Ζυγέ, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που θα σε αιφνιδιάσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και απολαμβάνεις τις φιλικές παρέες καθώς νιώθεις μεγάλη ευκολία να εκφράσεις σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες που έχεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ανάγκη για εξωστρέφεια και ξεφάντωμα και δημιουργεί συνθήκες για κεραυνοβόλους έρωτες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σε απασχολούν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να λύσεις.

Τοξότης

Τοξότη, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες σε επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις στη ζωή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε απασχολούν έντονα.

Υδροχόος

Υδροχόε, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει ευχάριστα την καθημερινότητα αλλάζοντας το πρόγραμμά σου άκρως ανανεωτικά για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και θέλεις να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που σε γοητεύουν.

Ιχθύες

Ιχθύ, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει μία νέα κεραυνοβόλα γνωριμία στη ζωή σου που θα σε εντυπωσιάσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ασχολείσαι με την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές.