ΖΩΔΙΑ

Είσαι Λέων; Τα 3 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλα τα γλυκά Λιοντάρια εκεί έξω που έχουν έρθει σε αυτήν τη ζωή για να ηγηθούν, τόσο μία εταιρία όσο και ένα πάρτι.

Αν είσαι Λέων, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι εσύ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις χωρίς να χάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ του. Και αφού μιλάμε για αποφάσεις, ας δούμε ποια είναι η σωστή όταν πρόκειται για την ερωτική επιλογή που θα κάνεις.

Κριός

Ένα ασταμάτητο δίδυμο, που είναι συνήθως στο ίδιο μήκος κύματος. Ως ζώδια της Φωτιάς, λατρεύουν τις έντονες εκδηλώσεις αγάπης και πάθους και βλέπουν τον έρωτα με την ίδια ματιά. Δεν θα χάσουν χρόνο μιλώντας με τις ώρες στο τηλέφωνο. Κανονίζουν το δεύτερο ραντεβού και γενικώς μπαίνουν γρήγορα στη σχέση, διότι ο χρόνος είναι χρήμα. Μία έντονη σχέση που μπορεί όμως να μην κρατήσει πολύ καιρό.

Λέων

Ναι, ο Λέων ανήκει στις περιπτώσεις όπου ταιριάζει με το ίδιο του το ζώδιο. Για την ακρίβεια, μόνο μεταξύ τους μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι μία σχέση και να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες τους. Υπάρχει αμοιβαία υποστήριξη και θαυμασμός. Ένας Λέων θα κάνει τα πάντα για να σπρώξει τον άλλον στο να γίνει η καλύτερη εκδοχή του. Μιλάμε για power couple, όχι αστεία.

Τοξότης

Τρεις λέξεις. Καυτή ερωτική χημεία. Έχουν και οι δύο πολλή ενέργεια αλλά και πολύ πάθος να μοιραστούν. Είναι αυτό το ζευγάρι που θα τραβήξει την προσοχή σου γιατί φιλιέται με πάθος δημόσια ή τσακώνεται με πάθος δημόσια. Σε γενικές γραμμές όμως, είναι και οι δύο πολύ αισιόδοξοι και μπορούν να τα λύσουν όλα μέσα από τον διάλογο.