ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Αυγούστου.

Κριός

Κριέ, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ως προς την επίτευξη των στόχων σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αφιερώνεις χρόνο στη διασκέδαση καθώς απολαμβάνεις καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις.

Ταύρος

Ταύρε, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να κινηθείς σε οικογενειακά ζητήματα παίρνοντας πρωτοβουλίες για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με το οικογενειακό περιβάλλον ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να προωθήσεις σημαντικά σχέδια και συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον για χαλαρές στιγμές και επικοινωνία.

Καρκίνος

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς στην επαγγελματική σου ζωή συζητώντας σε νέο πλαίσιο την οικονομική σου βάση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Λέων

Λέοντα, το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να καθορίσεις και να σχεδιάσεις με ιδανικό τρόπο ζητήματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Παρθένος

Παρθένε, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να βρεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε αγχώνουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αποτραβηχτείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Ζυγός

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διαδικασία συζητήσεων με φιλικά πρόσωπα ανοίγοντας μπροστά σου νέες συνεργασίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να εκφράσεις και να σχεδιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον της καριέρας σου καθώς μπορείς να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες.

Τοξότης

Τοξότη, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να σχεδιάσεις ταξίδια και αποδράσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που έχεις να συναναστραφείς καιρό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να κατασταλάξεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε αγχώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και να κλειστείς στις σκέψεις και στις ανησυχίες σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να ισορροπήσεις την σχέση σας στον απόλυτο βαθμό.

Ιχθύες

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα αυξάνοντας κατακόρυφα τις καθημερινές και εργασιακές υποχρεώσεις.