ΖΩΔΙΑ

Είσαι Λέων; Τα 3 ζώδια που σου ταιριάζουν μόνο φιλικά

Unsplash

Βρισκόμαστε στη μέση του Αυγούστου και γιορτάζουμε τα γενέθλια του Λέοντα, του ζωδίου που σίγουρα απολαμβάνει κάποια παραλία και χαίρεται τη ζωή παρέα με καλούς φίλους.

Ο Λέων είναι σούπερ κοινωνικός και η ψυχή του πάρτι, αλλά δεν ταιριάζει το ίδιο με όλους. Μπορεί να σε κερδίζει με το φλογερό ταπεραμέντο και την αυτοπεποίθησή του, αλλά κάποια ζώδια γίνονται μόνο φίλοι του. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα άστρα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 3 ζώδια που δεν πρόκειται να ζήσουν τον έρωτα με ένα λιοντάρι.

Δίδυμοι

Είναι αυτοί οι δύο φίλοι που θα δεις σε ένα πάρτι και πίνουν και μιλούν με όλο τον κόσμο. Είναι τρομερά ευχάριστοι, έχουν παρόμοιο χιούμορ και δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθούν εύκολα. Μπορούν να δημιουργήσουν έναν πολύ ισχυρό συναισθηματικό δεσμό, αλλά θα είναι καθαρά φιλικός. Είναι δύο μικρά παιδιά που τους αρέσει να κάνουν σκανταλιές  χωρίς να χρειαστεί να λογοδοτήσουν.

Παρθένος

Εξαιρετικός συνδυασμός, αν μιλάμε για φίλους ή συνεργάτες. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σε άλλο επίπεδο, εφόσον ο Λέων είναι πιο συναισθηματικός, δραματικός και έντονος. Ο Παρθένος απλά τον κοιτάζει σαν να είναι εξωγήινος. Μπορεί πολύ εύκολα να πληγώσει τον εγωισμό του και αυτά δεν τα αντέχει ένας Λέων. Συνυπάρχουν κάνοντας χαλαρή παρέα.

Ιχθύς

Αν και είναι και οι δύο ρομαντικοί και ονειροπόλοι, το κάνουν με διαφορετικό τρόπο. Ο Ιχθύς βάζει τους άλλους πάνω από εκείνον, ενώ ο Λέων σκέφτεται πρώτα τον εαυτό του. Θα μπορούσε να ξεκινήσει ως ερωτική γνωριμία, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα και βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία. Ο Ιχθύς ωστόσο, θαυμάζει την αυτοπεποίθηση του Λέοντα και νιώθει ότι μπορεί να μάθει από εκείνον. Ας μείνετε φίλοι ρε παιδιά.