ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 16 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και καυστικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η μέρα σε ωθεί στο να πεις σκληρές αλήθειες που μπορεί να πονέσουν.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σου προμηνύει επαναστατικές διαθέσεις και ανατρεπτικές επιλογές που μπορεί να αιφνιδιάσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να διοχετεύσεις στην ένταση μέσω πρωτοβουλιών που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς θα είναι άκρως συγκρουσιακές και μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός εντείνεται περισσότερο από ποτέ και μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε στιγματίζουν ψυχολογικά, κάτι που θα σε γεμίσει δύναμη.

Λέων

Λέοντα, τα φιλικά σου πρόσωπα είναι για σένα όαση μέσα στην πίεση των ημερών και σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Προσοχή στις συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Παρθένε, η καχυποψία κυριαρχεί στον τρόπο που εκφράζεσαι και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός, αυτό όμως να ξέρεις μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

Ζυγός

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό να χαλάσει τη θετική ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η περιέργεια και η αναστάτωση που νιώθεις οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να παρατηρείς τους γύρω σου. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε ακραίες αντιδικίες και σε λόγια που θα πληγώσουν.

Τοξότης

Τοξότη, η ανάγκη να είσαι αρεστός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει το να υποχωρήσεις έναντι απαιτήσεων που έχεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογικά επιχειρήματα αυτά που σκέφτεσαι και σε ικανοποιούν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη διάθεση να πληγώσεις τους γύρω σου με τα λεγόμενά σου και να δείξεις κατανόηση σε πιθανές απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν. Διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει.

Υδροχόος

Υδροχόε, η καλή διάθεση σε χαρακτηρίζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς μπορείς να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός και αυτό να ενοχλήσει ιδιαίτερα πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Ιχθύες

Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις οικογενειακές στιγμές που σε γεμίζουν ζεστασιά και ασφάλεια και σου δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που απασχολούσαν οικεία πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που έχεις μαζί τους.