ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή καθώς ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες θα νιώσεις τις ευθύνες να σε βαραίνουν ψυχολογικά.

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε οδηγεί να επαναστατήσεις ενάντια σε ό,τι σε καταπιέζει αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Δίδυμοι

Δίδυμε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ένταση χωρίς να είναι εύκολο να ελεγχθεί για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως. Η ψυχολογική πίεση που υφίστασαι δεν αποκλείεται να επηρεάσει προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Λέων

Λέων, έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε θέματα εκπαίδευσης ή σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Πιθανές εμμονές και κολλήματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση, φρόντισε να τα αφήσεις στην άκρη για να μην επηρεάζεσαι.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αφήσει στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανησυχία και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι έντονες στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τις διαπροσωπικές σου. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει χωρίς υποχωρήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στο σώμα σου βάζοντας άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας.

Τοξότης

Τοξότη, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην παρέα και στο ταίρι σου επιδιώκοντας να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να κλείσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που σε γεμίζουν γνώσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις που καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις πολύ όμορφα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.