ΖΩΔΙΑ

Ο ιδανικός τρόπος χαλάρωσης, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να χαλαρώνει και να έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του. Μπορεί ο εκρηκτικός Κριός να ηρεμεί με extreme sports, αλλά ο Λέων μπορεί να παίρνει έναν υπνάκο όταν θέλει να φορτίσει τις μπαταρίες του.

Το ζώδιό σου λέει πολλά για την προσωπικότητα και τον τρόπο που λειτουργείς. Το ίδιο ισχύει και για τους τρόπους χαλάρωσης, με τους οποίους αποβάλεις το άγχος και την ένταση. Και αν δεν γνώριζες τον δικό σου μέχρι σήμερα, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Κριός

Το μυαλό σου τρέχει και δεν ηρεμεί ποτέ. Ακόμα όμως κι εσύ χρειάζεσαι ένα μέσο εκτόνωσης για να αποβάλεις τις τοξίνες. Το jogging είναι μία εξαιρετική επιλογή για τη δυναμική προσωπικότητά σου.

Ταύρος

Είσαι εργασιομανής και αυτό σε καταβάλει πολύ συχνά. Και εφόσον αγαπάς τα υλικά αγαθά και τις απολαύσεις, ένα αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και λίγο κρασί είναι η ανταμοιβή σου.

Δίδυμοι

Με τόσες εναλλαγές και καινούρια χόμπι στη ζωή σου, χρειάζεσαι κάτι που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς σωματικά. Ένα μάθημα αερόμπικ ή crossfit θα σου δώσει την ένταση που χρειάζεσαι, αλλά μετά θα νιώσεις χαλάρωση.

Καρκίνος

Ασχολείσαι πολύ με τις ανάγκες των άλλων και τις υποχρεώσεις σου, αλλά πρέπει να φροντίζεις και τον εαυτό σου. Ο διαλογισμός είναι κάτι που σου ταιριάζει (και το κάνεις και σπίτι σου).

Λέων

Είσαι ηγετική μορφή και το ξέρουν όλοι αυτό. Ακόμα και οι βασιλιάδες όμως πρέπει να ξεκουράζονται πού και πού. Ένα power nap μέσα στη μέρα θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου ενέργεια.

Παρθένος

Έχεις πολύ υψηλά standards, και αυτό εξηγεί την τελειομανία σου. Η ομορφιά και η καλή αισθητική είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για εσένα. Μία επίσκεψη σε ένα μουσείο θα σε χαλαρώσει.

Ζυγός

Η αναζήτηση της ισορροπίας δεν είναι εύκολο πράγμα Ζυγέ, κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμάς. Όταν νιώθεις σωματικό και πνευματικό ράκος, η yoga θα σε φέρει στο κέντρο σου.

Σκορπιός

Δεν περιμένεις από εμάς να σου πούμε ότι δυσκολεύεσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Για αυτό θα σε βοηθήσει το να κρατήσεις ημερολόγιο και να εκφράσεις γραπτά αυτά που συμβαίνουν μέσα σου. Είναι ο τρόπος σου να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης

Σε διαρκή αναζήτηση και εγρήγορση, χρειάζεσαι κάτι που θα σε ταξιδέψει, αλλά χωρίς να σε κουράζει. Μία ενδιαφέρουσα βιογραφία θα σου δώσει και ηρεμία αλλά και στιγμές απόλαυσης.

Αιγόκερως

Ο ορισμός της φιλοδοξίας και της εργατικότητας. Όταν νιώσεις ότι έχεις ξεμείνει από ενέργεια, πάρε το ποδήλατό σου και κάνε μία βόλτα. Συνδυάζεις ηρεμία αλλά και επίτευξη στόχου.

Υδροχόος

Ως αυτάρκες ζώδιο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Μία μίνι απόδραση ή η εξερεύνηση της ίδιας σου της πόλης θα καθαρίσει το μυαλό σου.

Ιχθύς

Το πιο ονειροπόλο και φευγάτο ζώδιο έχει μόνιμη έμπνευση και όρεξη για δημιουργικότητα. Αν νιώθεις να στρεσάρεσαι, γράψε μία δική σου ιστορία. Πού ξέρεις, μπορεί και να εκδοθεί.