ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις. Φρόντισε να μετριάσεις τα νεύρα σου.

Ταύρος

Ταύρε, οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να περάσουν δύσκολες στιγμές καθώς πιθανά να νιώθεις ότι κάποιοι προσπαθούν να έχουν άμεση επιρροή πάνω σου. Αργά το απόγευμα, μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεσαι ανασφαλής καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Φρόντισε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λόγω της έντασης που νιώθεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι σχέσεις με τους άλλους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και μπορεί να νιώθεις ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό που νιώθεις.

Λέων

Λέων, το παρελθόν φαίνεται να σε ταλαιπωρεί και να μην αφήνει περιθώρια να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα απελευθερωμένα. Από το βράδυ και μετά ανεβάζεις ρυθμούς και ταχύτητα, όμως δεν καταφέρνεις να αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Παρθένε, η ένταση με τα φιλικά πρόσωπα μπορεί να κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Εντόπισε πραγματικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και συζήτησέ το.

Ζυγός

Ζυγέ, οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και να μην επιτρέπουν να χαρείς την ημέρα. Το βράδυ η διάθεσή σου δεν αλλάζει και δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η καλή διάθεση σε συντροφεύει και σήμερα, πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι προσπαθούν να σε εξουσιάζουν.

Τοξότης

Τοξότη, η ένταση είναι διάχυτη και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Δείξε προσοχή σε συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς θα σε οδηγήσουν να δεις μία πλευρά του εαυτού σου που δεν σου αρέσει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, παράλληλα όμως θέλεις με έντονο τρόπο να επιβάλεις τα δικά σου πιστεύω. Αυτό θα επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία των σχέσεών σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρόγραμμά σου και να δυσκολέψει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι και προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί έντονη αναστάτωση.

Ιχθύες

Ιχθύ, η δημιουργικότητα είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να προωθήσεις. Καλά θα κάνεις να μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να μην επιτρέψεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.