ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα πληγώσουν τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω επιδιώκοντας να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις ανατρεπτικά ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Οι εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Προσοχή γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ένταση στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δονήσει για τα καλά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις από κοινού με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην εγκλωβίζεσαι στην καχυποψία που θα παίξει αρνητικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα έχουν κόστος.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι αντιδράσεις σου θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να γίνεις ακραία εξουσιαστικό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δεχτείς ανάλογες συμπεριφορές, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα πάρουν μεγάλη έκταση.

Λέων

Λέοντα, η ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και φόβοι που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις σου. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Παρθένος

Παρθένε, η καχυποψία δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και βρίσκονται στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις κάτι που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις και θα σε οδηγήσει σε προστριβές.

Ζυγός

Ζυγέ, οι συγκρούσεις μπορεί να κυριαρχήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνεις με απότομο τρόπο. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα πριν αντιδράσεις δυναμιτίζοντας τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η καθημερινότητα ανατρέπεται και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς με ευκολία. Εκδηλώνεις με απότομο τρόπο τα νεύρα σου και δημιουργείς συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Πρόσεχε γιατί η επικριτική σου διάθεση θα γίνει αιτία για σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Τοξότη, ο εγωισμός είναι υπέρμετρος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να απαιτήσεις υπακοή από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αυτό θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και οι σφοδρές αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι σημαντικό να μην γίνεις έντονα συγκρουσιακός με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι που θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα δείξουν τη διάθεση που περιμένεις και θα υπάρξουν συμπεριφορές ανάλογες με τις δικές σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα. Οι υπερβολές δεν θα ευνοήσουν το κλίμα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διασώσεις τις κοντινές σου σχέσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά γεγονότα και αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Ζητήματα του παρελθόντος επιζητούν λύσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα απομακρύνουν τους γύρω σου.