ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω εμμονών που έρχονται στην επιφάνεια.

 

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, θέλεις να ασχοληθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές και απότομες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί εντάσεις.

Λέων

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υπόθεση οικογενειακής φύσεως. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που προκαλούνται από ανασφάλεια και φόβο στην προσωπική του ζωή.

 

Παρθένος

Παρθένε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το εμπόριο και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το απόγευμα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα ενισχύει το συναισθηματισμό λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα σου επιτρέπει να δρομολογήσεις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις για οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον.

 

Τοξότης

Τοξότη, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνω. Το απόγευμα δημιουργεί σημαντική ένταση και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Η μέρα ενισχύει την αναστάτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να ενισχύσει την καχυποψία απέναντι σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον φιλικό σου περίγυρο.

Ιχθύες

Ιχθύ, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις διαφωνίες που υπάρχουν σε σχέση με συνεργάτες κάτι που θα προκαλέσει νευρικότητα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.