ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μετά το μεσημέρι ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα αφού είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα ενισχύει δυσάρεστα παρασκηνιακές διεργασίες στις οποίες θα αντιδράσεις με απόλυτο τρόπο. Το απόγευμα δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις χαλάρωσης με το πρόσωπο που αγαπάς.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα είναι πιθανό να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθάει να εκφράσεις οικονομικές απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να ικανοποιηθούν.

Καρκίνος

Καρκίνε, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ένταση και διαπληκτισμούς με πρόσωπο από την οικογένεια. Μετά το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να τα ξεχάσεις όλα και να αφιερώσεις χρόνο στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Λέων

Λέων, το πρωί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Μετά το μεσημέρι θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και σε πρόσωπα που σου χαρίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Παρθένος

Παρθένε, το πρωί είναι πιθανό να σε αναγκάσει να περιοριστείς σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον που σε καταλαβαίνουν.

Ζυγός

Ζυγέ, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι επικεντρώνεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το πρωί δεν αποκλείεται να φέρει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που σε απογοητεύουν. Μετά το μεσημέρι ξεχνάς όλα αυτά που σε πίεζαν καθώς βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου.

Τοξότης

Τοξότη, το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αναστατώσει. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει προστριβές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνο στον σύντροφό σου που σε βοηθά να ξεφύγεις από τις πολλές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, το πρωί μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Μετά το μεσημέρι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα που θα ενισχύσουν το πείσμα και την αδιαλλαξία. Το απόγευμα εκτοξεύει στα ύψη την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.