ΖΩΔΙΑ

Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που θα ερωτευτούν μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου

Unsplash

Πλησιάζει η μέρα των ερωτευμένων και θα ζήσουμε ξανά τη μέρα των λουλουδιών, της καρδούλας και των ζαχαροπλαστείων. Αν σου αρέσει και τιμάς δεόντως αυτήν τη μέρα, εμείς εδώ δεν πρόκειται να σε κρίνουμε. Σάμπως μάς έχουν μείνει και πολλές χαρές;

Τι γίνεται όμως αν είσαι σόλο; Υπάρχει περίπτωση να προλάβεις να βρεις τον μεγάλο έρωτα μέχρι τότε; Κι όμως, ναι. Αν έχει ξεκινήσει προσφάτως ένα φλερτ, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα κρίνει αν αυτό το φλερτ θα μετατραπεί σε σχέση. Τον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό. Μιλάμε για μεγάλες εκπλήξεις, αλλά ξέρουμε ήδη ποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί είναι πιθανότερο να πετύχουν.

Υδροχόος- Ζυγός

Ο Υδροχόος είναι στον κόσμο του και δεν παρατηρεί εύκολα. Από την άλλη ο Ζυγός είναι σούπερ κοινωνικός και πετυχαίνει πάντοτε τους στόχους του. Τα δύο ζώδια του Αέρα πηγαίνουν με τη ροή των πραγμάτων και εμπιστεύονται τη μοίρα. Ένας αεράτος και και ταιριαστός συνδυασμός.

Αιγόκερως- Ταύρος

Δεν χρειάζονται πολλά για αυτό το προσγειωμένο ταίριασμα. Αρκεί μία ρομαντική βραδιά στο σπίτι με Netflix και ένα μπουκάλι κρασί για να καταλάβουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Βάζουν πολύ γερά θεμέλια και από φλερτ, θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας.

Κριός- Λέων

Αν και δεν έχουν πολλές επιλογές για ρομαντική έξοδο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι καυτή και αισθησιακή για αυτό το ντουέτο. Τα ζώδια της Φωτιάς ξέρουν πώς να εκφράζονται μέσα από λόγια και πράξεις, επομένως μιλάμε για έναν πολύ καλό ερωτικό συνδυασμό. Ένα ζευγάρι με πάθος. Τώρα για μέλλον δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα.

Ιχθύς- Παρθένος

Ο σκληρός και αυστηρός Παρθένος θα λιώσει με τη γλυκύτητα και τη ζεστασιά του Ιχθύ. Από την άλλη, ο Παρθένος θα μάθει στον Ιχθύ να οριοθετείται και να είναι λίγο πιο οργανωμένος στην καθημερινότητά του. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι θεαματική, τέλεια σε κάθε λεπτομέρεια και ονειρική. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται;