ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα σήμερα και να αφήσεις πίσω τυχόν ανασφάλειες που πιθανά σε ταλαιπωρούν ή ξεσπάσματα που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Οικονομικές συναλλαγές μπορεί να εξελιχθούν θετικά αρκεί να καταφέρεις να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις τα μέγιστα.

Ταύρος

Ταύρε, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να βρεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις και σε ικανοποιεί πλήρως. Η στροφή στα οικονομικά θα σε βοηθήσει να δεις πώς να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που έχεις και μπορεί να σου προκαλούν έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Δίδυμοι

Δίδυμε τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να πετύχεις τους στόχους σου και να οδηγήσεις τις συνεργασίες σου σε θετικότερο δρόμο. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και αυτό μπορεί να γίνει με έντονο τρόπο διχάζοντας με την συμπεριφορά σου και τους χειρισμούς που επιλέγεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, ομαδικότητα μπορεί να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι αυτή που πιθανά θα χαράξει έναν δρόμο άκρως κερδοφόρο για εσένα. Είναι καθοριστικό να μπορείς να δεις από απόσταση πώς πρέπει να χειριστείς την κάθε κατάσταση καθώς η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι τα εφόδια σου για σήμερα.

Λέων

Λέοντα, οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι αυτές που σου δημιουργούν χαρά και σε βοηθούν να ισορροπήσεις βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε βοηθάει να κρατάς με ωριμότητα χαμηλούς τόνους, μακριά από τις προκλήσεις.

Παρθένος

Παρθένε, δείξε την απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, που φαίνεται να σε στηρίζουν και να ανεβάσουν το κέφι σου κατακόρυφα. Η καλή διάθεση οδηγεί σε άκρως δημιουργικές καταστάσεις που σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτό που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο στρεφόμενος στην οικογένειά σου για στήριξη. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τις πραγματικές ισορροπίες, παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, εντείνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό από το πρωί. Φρόντισε να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου διαφορετικά οι γύρω σου θα υποστούν τις συνέπειες. Η ανάγκη για ισορροπίες θα παίξει σημαντικό ρόλο για να εξομαλυνθούν οι οποίες παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Τοξότη, νιώθεις την ανάγκη να εξισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν απασχολήσει τον περίγυρό σου και να επικρατήσει η απαιτούμενη αρμονία. Η αποδοχή των άλλων είναι σημαντική και θα κάνεις τα πάντα για να την κερδίσεις, αρκεί βέβαια να μην χάσεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το κέφι σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και έχεις την ευκαιρία να τα μεταδώσεις και στους γύρω σου δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για όλους. Φρόντισε να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη γιατί με τα παιχνίδια του μπορεί να απομακρυνθείς ή να δυσαρεστήσεις κάποιους.

Ιχθύες

Ιχθύ, η ανάγκη σου για επικοινωνία σε κάνει να στραφείς σε πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς αυτά είναι που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν το μυαλό σου και να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.