ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον Μάρτιο

Unsplash

Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν είναι όλοι οι μήνες τυχεροί και ευοίωνοι για όλους μας. Κάποιες φορές, μάς περιμένουν εντυπωσιακές αλλαγές και άλλες τα βρίσκουμε μπαστούνια.

Ας πούμε ότι ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα εντείνει τις ευαισθησίες σου και θα σου προκαλέσει δυσκολίες σε θέματα συγκέντρωσης. Όπως συμβαίνει κάθε άνοιξη δηλαδή. Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου, ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Άρη και θα σε κάνει πιο παρορμητική στις επαφές σου με τους άλλους, προκαλώντας εντάσεις. Ειδικά αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος περνά στον μυστηριώδη 12ο οίκο σου, που συμβολίζει το υποσυνείδητο. Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθούν κάποια έντονα και βαριά συναισθήματα. Αντί να τρέξεις να σωθείς, μπορείς πολύ απλά να τα αποδεχθείς και να τα αγκαλιάσεις. Βάλε την ενέργειά σου στο να πας βαθιά και, γιατί όχι, να θεραπευτείς από τραύματα του παρελθόντος. Μόλις περάσει όλο αυτό, θα νιώσεις πολύ πιο ελεύθερη και δυνατή.

Λέων

Αν νιώσεις πεσμένη προς το τέλος του μήνα, μην απορήσεις. Είναι απολύτως λογικό. Ο Ήλιος περνά μέσα από τον οίκο σου που συμβολίζει την απαισιοδοξία, τον θάνατο αλλά και την αναγέννηση. Έρχεται, λοιπόν, ένας Μάρτιος που σε «αναγκάζει» να κάνεις τεράστιες αλλαγές, και όλες για το καλό σου. Δεν θα είναι όμως εύκολο να σπάσεις το μοτίβο των επιλογών σου. Θα νιώσεις έντονο ζόρι.

Τοξότης

Και στη δική σου περίπτωση, ο Ήλιος περνά μέσα από τον 4ο οίκο σου, που συμβολίζει τις οικογενειακές, ιδιωτικές και συναισθηματικές στιγμές. Θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και θα επικεντρωθείς σε κομμάτια της ζωής σου που δεν γνωρίζουν οι γύρω σου. Αν υπάρχουν συγκρούσεις με συγγενείς, τώρα θα κληθείς να τις αντιμετωπίσεις, προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις. Όταν περάσει αυτή η φάση, θα βγεις πιο δυνατή και ολοκληρωμένη.