ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1η Ιανουαρίου;

Κριός

Κριέ, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τις πρωτοβουλίες σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις παραπάνω εριστικός και επιθετικός από το συνηθισμένο, ενοχλώντας τους γύρω σου και δημιουργώντας εντάσεις.

Ταύρος

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα που έχεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να επιβληθείς στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα κρατεί αμείωτο το κέφι και το ενδιαφέρον για τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Το απόγευμα επηρεάζουν την διάθεσή σου καθώς γίνεσαι καχύποπτος και αυτό γίνεται έντονα αντιληπτό στο περιβάλλον και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα σε απασχολήσουν σημαντικά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Το άγχος αυξάνεται, το ίδιο και η απολυτότητα για αυτό δείξε προσοχή και προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός, ιδιαίτερα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Λέων

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά επιμορφωτικά ζητήματα, νομικά θέματα και ταξίδια που σε ενδιαφέρουν σημαντικά. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση κυριαρχούν και δεν αφήνουν την απογοήτευση να επηρεάσει τη σκέψη σου.

Παρθένος

Παρθένε, για την επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η δράση κάτω από το τραπέζι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά συνεργασίες και σχέσεις, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις.

Ζυγός

Ζυγέ, για την επόμενη χρονική περίοδο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις καθώς εκδηλώνεις έντονα τη νευρικότητά σου ή δέχεσαι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που δημιουργούν ένα ασφυκτικό καθημερινό πρόγραμμα. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση στη ζωή σου για να μπορείς να εκτονώνεις το άγχος και τον εκνευρισμό που κάνουν την εμφάνισή τους.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση, τη γενναιοδωρία σου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς έντονα με δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, τα παιδιά και την προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει τη δράση και τις επιθυμίες σου σε ό,τι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμός από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με οικεία πρόσωπα.

Υδροχόος

Υδροχόε, για την επόμενη χρονική περίοδο θα δραστηριοποιηθείς κυρίως στο εμπόριο, τη γνώση, κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα από την καθημερινότητα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε έντονη νευρικότητα.

Ιχθύς

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα βαραίνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε παραλογισμούς και υπερβολές, εκτονώνοντας την ένταση στους γύρω σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.