ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ανυπομονούν να τελειώσει το 2020

Unsplash

Καλά, αν το δούμε σφαιρικά, όλοι μας θέλουμε να διώξουμε με τις κλωτσιές αυτήν τη χρονιά. Προσπαθούμε να συνέλθουμε από όλο αυτό που μάς ήρθε, ενώ δεν το περιμένουμε, και ξεκινάμε μία νέα χρονιά κάνοντας μία ευχή. Να μην μας ξαναλάχει παρόμοια χρονιά.

Ωστόσο, υπάρχουν και τα ζώδια που ενδεχομένως βίωσαν και θετικές αλλαγές μέσα στο 2020. Κάποιοι έκαναν παιδιά, άλλοι βρήκανε καλύτερη δουλειά, και άλλοι μετακομίζουν αποκτώντας έναν καλύτερο προσωπικό χώρο. Ας δούμε όμως ποιοι νιώθουν σαν να έχουν φάει μπουνιές. Ποιοι βγαίνουν με πληγές από αυτήν τη χρονιά και θα αναστενάξουν από ανακούφιση όταν ξημερώσει το 2021.

Δίδυμοι

Ένα ζώδιο που νιώθει ότι καταπιέστηκε αρκετά αυτήν τη χρονιά. Ο Δίδυμος νιώθει μόνο χαρούμενος όταν μπορεί να βγαίνει κάθε βράδυ, όταν φλερτάρει στη δουλειά και σε παρέες και φυσικά όταν ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων. Έχασε όλες αυτές τις χαρές το 2020 και λίγο πριν λυγίσει εντελώς, εύχεται να μπει μία χρονιά που θα μοιάζει περισσότερο με το 2019.

Παρθένος

Πώς τόλμησε το 2020 να βάλει φρένο στα πλάνα του Παρθένου; Η χρονιά ξεκίνησε καλά αλλά πολύ γρήγορα ανατράπηκαν τα πάντα. Για όλους μας, αλλά του Παρθένου του στοίχισε λίγο παραπάνω. Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τα projects του και το χειρότερο είναι ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει την καθημερινότητά του. Αν και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η πορεία της πανδημίας, ο Παρθένος εύχεται από τα τρίσβαθα της ψυχής του να ξυπνήσει από αυτόν τον εφιάλτη και να συνεχίσει από εκεί που το άφησε.

Υδροχόος

Άλλο ένα ζώδιο που τα βρήκε μπαστούνια με το 2020. Ο Υδροχόος νιώθει ο εαυτός του όταν περιβάλλεται από πολλούς ανθρώπους και όταν είναι η ψυχή του πάρτι. Ενώ φαίνεται αισιόδοξος και δυναμικός, στην πραγματικότητα δυσκολεύτηκε πολύ με αυτήν τη χρονιά διότι δεν είναι άνθρωπος για να κάτσει μέσα στο σπίτι και να κάνει cocooning.