ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δεν θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες.

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας το φλερτ. Το απόγευμα είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις στη δουλειά που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα μπορεί να ανεβάσει τη νευρικότητα σημαντικά επηρεάζοντας τη σχέση σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις εμπορικές υποθέσεις και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που σε απασχολούν έντονα. Θέλεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από την οικογένεια, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή που σου δίνουν.

Λέων

Λέων, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δεν θα διστάσεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ώστε να απολαύσεις την παρέα και τη συζήτηση μαζί τους.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σου προκαλούν ανασφάλεια.

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Διεκδικείς τον χώρο και την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με φίλους που πιθανά σε έχουν αναστατώσει. Το απόγευμα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλαιότερες καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.

Τοξότης

Τοξότη, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Αργότερα το απόγευμα, αφήνεις πίσω την ένταση, καθώς επικεντρώνεις την προσοχή σου στην οικογένεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μέχρι το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αργότερα το απόγευμα και μετά, κάνεις στροφή στην καριέρα καθώς προκύπτουν υποχρεώσεις και ευθύνες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς.

Υδροχόος

Υδροχόε, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν. Αργότερα το απόγευμα, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια στρεφόμενος στο ευρύτερο περιβάλλον.

Ιχθύες

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ, δεν αποκλείεται να σε ωθήσουν να εκδηλώσεις ανασφάλειες και ζήλια που θα πληγώσουν το ταίρι σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.