ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Υδροχόο

Διανύουμε τη γενέθλια περίοδο του Υδροχόου και αναρωτηθήκαμε για το ποια είναι τα ζώδια που έχουν γεννηθεί για να κάνουν το τέλειο match μαζί του. Από την άλλη, υπάρχουν και αυτά τα πρόσωπα του ζωδιακού που δύσκολα θα καταλάβουν την ανεξάρτητη και αδάμαστη φύση του φίλου Υδροχόου.

Ο Υδροχόος είναι μία κατηγορία από μόνος του. Ελεύθερο περιπετειώδες πνεύμα, με ιδιαίτερες αναζητήσεις και τάση για απόδραση από την πραγματικότητα. Όποιος δυσκολεύεται να τα αποδεχτεί όλα αυτά, θα κάνει δύσκολα χωρίο με τον Υδροχόο.

Αν προσπαθήσεις να τον ελέγξεις και να τον χειραγωγήσεις, ετοιμάσου να τον αποχαιρετήσεις. Βασικά θα φύγει νύχτα και δεν θα το πάρεις καν πρέφα. Αυτά είναι τα 4 ζώδια που απέχουν πολύ από τη φιλοσοφία του Υδροχόου και θα κάνουν δύσκολα σχέση μαζί του.

Ταύρος

Αρκετά διαφορετικοί για να μπορέσουν να τα βρουν. Ο Ταύρος είναι υπερβολικά παραδοσιακός και λογικός για έναν Υδροχόο. Αν και μπορούν να γίνουν και οι δύο υπεραναλυτικοί, ο Υδροχόος είναι πιο ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και προτάσεις. Αν συμβιβάζονταν, θα μπορούσαν να ενώσουν τις διαφορετικές φύσεις τους. Αλλά είναι και οι δύο πολύ ξεροκέφαλοι για να το κάνουν. Από μακριά κι αγαπημένοι.

Καρκίνος

Παθιάζονται και οι δύο με τους ανθρώπους, αλλά με μία διαφορά. Ο Καρκίνος εκδηλώνεται και νοιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους, ενώ ο Υδροχόος το κάνει με όλον τον κόσμο. Αν το δει αυτό ένας Καρκίνος, θα το πάρει προσωπικά και θα νιώθει μονίμως πληγωμένος. Εκτός αυτού, ο Υδροχόος θα απομακρυνθεί όταν δει την υπερβολική ευαισθησία και την ανάγκη για οικειότητα του Καρκίνου. Είναι πολύ δύσκολο να τα πάνε καλά και να ταιριάξουν, είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Παρθένος

Εδώ κι αν έχουμε τεράστια διαφορά προσωπικοτήτων. Ο Υδροχόος είναι ανέμελος και κοιτάζει το δάσος (και όχι το δέντρο). Ο Παρθένος είναι στο άλλο άκρο. Δίνει βάση στις μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και θα σου το υπενθυμίσει αν κάνεις λάθος. Κανένας από τους δύο δεν θα κάνει πίσω εύκολα και αυτό δημιουργεί προβλήματα πολύ γρήγορα στη σχέση. Ας το αφήσουμε ρε παιδιά. Πάμε παρακάτω.

Αιγόκερως

Δύο αρκετά αντίθετα ζώδια που είναι πιθανότερο να γίνουν καλοί φίλοι, από ό,τι σύντροφοι. Αλλά ακόμα κι εκεί, θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Αιγόκερως τηρεί τους κανόνες κατά γράμμα και ο Υδροχόος τους σπάει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Αιγόκερως έχει μεγάλη ανάγκη τη σταθερή βάση και τα θεμέλια. Ο Υδροχόος βάζει φωτιά και τα καίει. Και κάνει συχνά νέα αρχή. Η πραγματικότητα είναι ότι μοιράζονται κοινές αξίες για τη δουλειά και την ανθρωπότητα, αλλά οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους, τους δημιουργούν πρόβλημα στα απλά και καθημερινά.