ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου.

Ταύρος

Ταύρε, η νευρικότητα κυριαρχεί μέχρι το απόγευμα και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς οδηγεί σε συγκρούσεις και κόντρες. Από το απόγευμα η ψυχολογία σου αλλάζει, το ηθικό σου ανεβαίνει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου λόγω πιθανών ανασφαλειών μπορεί να κυριαρχήσει και αυτό είναι κάτι που τελικά θα χαρακτηρίσει την ημέρα και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό λόγω των ανασφαλειών σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί στο να κοινωνικοποιηθείς. Δεν θα διστάσεις να βγεις με παρέες που θα ικανοποιήσουν το εγώ σου και θα δείξουν την έντονη αποδοχή τους για εσένα. Φρόντισε να περιορίσεις προσωπικές ανασφάλειες που αποτελούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.

Λέων

Λέοντα, η καλή διάθεση διαρκεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε όποια θέματα σε απασχολούν. Από το απόγευμα το άγχος φαίνεται να παίρνει τη θέση της χαράς και αυτό να επηρεάζει έντονα τις σχέσεις με το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και βρίσκεσαι.

Παρθένος

Παρθένε, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να σε διέπει η ανάγκη για ισορροπία. Η χαρά απογειώνεται και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην παρέα σου διασκεδάζοντας και εμπνέοντας με τη συμπεριφορά σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η επικοινωνία τις πρωινές ώρες αντικαθίσταται μετά το απόγευμα από την ανάγκη να αποτραβηχτείς στον προσωπικό σου χώρο και να δώσεις τη στήριξη που χρειάζονται τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις κυκλοθυμικές τάσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να κλείσεις οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα η ευχάριστη διάθεση και η ανάγκη για επικοινωνία σε οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές.

Τοξότης

Τοξότη, οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και βοηθούν να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Από το απόγευμα και μετά φροντίζεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με απλά πράγματα που σε γεμίζουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου δείχνοντας αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που είσαι. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που θα ενοχλήσει.

Υδροχόος

Υδροχόε, η εσωστρέφεια μπορεί να κυριαρχήσει ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά και να σε βάλει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που δεν βοηθά να βγεις από τους δαίμονες σου. Η τέχνη είναι αυτή που θα μαλακώσει την ψυχολογία σου και μπορεί να ισορροπήσει τη διάθεσή σου καθώς έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά.

Ιχθύες

Ιχθύ, είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι έχουν κοινή συνισταμένη και μπορούν να αντιληφθούν τους στόχους που έχεις θέσει. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για να περάσεις όμορφα και να καταλάβουν τις όποιες επιδιώξεις σου. Προσοχή στην αλαζονεία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.