ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 4 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα θολώνει τη σκέψη σου και μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να στραφείς σε πνευματικά ζητήματα. Το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και αντιδράς απότομα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει να ξεσπάσεις σε φιλικά πρόσωπα λόγω της έντονης καχυποψίας που σε διακατέχει.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να αυξήσει το άγχος και την ένταση στην καθημερινότητα δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου. Προσοχή καθώς χάνεις τον προγραμματισμό σου λόγω λαθών και αυταπατών που έχεις.

Λέων

Λέοντα, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και υπερβολικές απαιτήσεις.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που θα αναστατώσουν την οικογενειακή ζωή λόγω λανθασμένης προσέγγισης των πραγμάτων.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση στο κοντινό περιβάλλον λόγω ψευδαισθήσεων που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε κατευθύνουν λανθασμένα γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και από αυτούς αλλά και από τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Έρχεται στην επιφάνεια ανασφάλεια χωρίς πραγματικούς λόγους που μπορεί να δυναμιτίσει τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές σχέσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις αντικειμενικά τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν που θα σε εντυπωσιάσουν, φρόντισε να μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί θα απογοητευτείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απογοητεύουν έντονα. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν να σας μένα σε κοινούς στόχους. Απόφυγε να δεσμευτείς γιατί αργότερα θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Ιχθύ, γενικά η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει το πείσμα και την αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο.