ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, είσαι εξωστρεφής και αυτό γίνεται έντονα εμφανές. Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου αλλάζει καθώς ήρθε η ώρα να απομονωθείς και να μπεις σε περισυλλογή. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις αντιμέτωπος με ό,τι σε πληγώνει από το παρελθόν.

Ταύρος

Ταύρε, αφήνεις πίσω μετά το μεσημέρι την ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου και επικεντρώνεσαι στην οικογένεια. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αντλήσεις δύναμη μέσα από την οικογένειά σου για να επικοινωνήσεις άμεσα δυναμικά σκέψεις και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά.

Δίδυμοι

Δίδυμε, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση που καλείσαι να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψει εκφράζοντας με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα αυτά που σκέφτεσαι στον περίγυρο που θα βρεθείς. Είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς φαίνεται να βρίσκεις την αισιοδοξία σου και να βλέπεις την ζωή από τη θετική της σκοπιά, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για ζητήματα επιμόρφωσης που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις πνευματικές του αναζητήσεις. Είναι αυτά άλλωστε που σου δίνουν χαρά.

Λέων

Λέων, η ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους είναι έντονη. Είναι γεγονός ότι γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος με τους γύρω σου και αυτό μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στις μεταξύ σας σχέσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε προδώσει.

Παρθένος

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου μετά το μεσημέρι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στα πρόσωπα που παίζουν ρόλο στη ζωή σου. Προσπαθώντας να τα ικανοποιήσεις μπορεί να ξεχάσεις τις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες για αυτό φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες για να είσαι ικανοποιημένος.

Ζυγός

Ζυγέ, η καθημερινότητα είναι αυτό που μπορεί να σε προβληματίσει καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα και να θέλεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα και άγχος στο πρόγραμμά σου. Μην ξεχνάς ότι οι εμμονές και η γκρίνια θα ενοχλήσουν τους γύρω σου για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η χαρά που νιώθεις σε γεμίζει και αντανακλάται σε όλο το περιβάλλον που κινείσαι και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε βέβαια να ξεπεράσεις εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να μην σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποιοι είναι οι στόχοι σου.

Τοξότης

Τοξότη, αφήνεις πίσω την έντονη επικοινωνία και τακτοποιείς ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ζεστασιά τους σε γεμίζουν ασφάλεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Όμως λόγω των ανασφαλειών που πιθανά νιώθεις μπορεί να οδηγηθείς σε απόλυτη στάση και πεισματική συμπεριφορά που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι. Φρόντισε να το αποφύγεις.

Ιχθύες

Ιχθύες, η εσωστρέφεια μπορεί να σε προβληματίσει μέχρι και το μεσημέρι καθώς φαίνεται ότι το μυαλό δεν ξεφεύγει από καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν. Από το μεσημέρι και μετά η ψυχολογία σου αλλάζει και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.