ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο. Έχουμε κάτι καλό να περιμένουμε;

Unsplash

Καλωσορίζουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης και ευχόμαστε τα πράγματα να είναι πιο ευοίωνα, τώρα που θα μεγαλώσει κι άλλο η μέρα και οι ελπίδες μας θα θεριέψουν.

Να θυμάσαι ότι το πρώτο μισό αυτού του μήνα είναι ιδανικό για περισυλλογή και αναδιοργάνωση. Στην πορεία, θα περάσουμε σε πράξεις και ας πούμε ότι αυτός ο Μάρτιος θα φέρει μεγάλες αλλαγές. Για ρίξε μια ματιά στο ζώδιό σου ώστε να είσαι καταλλήλως προετοιμασμένη για το τι σε περιμένει.

Κριός

Το υποσυνείδητό σου δουλεύει ήρεμα και μυστικά, αλλά ο Μάρτιος έρχεται για να ανασύρει στην επιφάνεια «φαντάσματα» και σκέψεις που σε ταλαιπωρούν. Ταυτόχρονα όμως, θα εξασκήσεις την αρετή της υπομονής και θα ασχοληθείς με πολύ δημιουργικά projects. Ήρθε η στιγμή να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθείς από ανθρώπους, που μέχρι πρότινος εμπιστευόσουν. Κάποιοι συνεργάτες δεν είναι αυτό που νόμιζες και γύρω στις 20 του μήνα, θα αρχίσεις να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου. Και θα είναι σίγουρα για καλό.

Δίδυμοι

Αυτός ο Μάρτιος είναι πάρα πολύ σημαντικός για εσένα, διότι βάζεις τα θεμέλια για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής σου. Το θέμα είναι να έχεις ρεαλιστικούς και πραγματοποιήσιμους στόχους. Δοκίμασε να φτιάξεις έναν πίνακα με σχέδια και όνειρα για να μπορείς να τον βλέπεις κάθε μέρα.

Καρκίνος

Το μυαλό σου «βράζει» αυτόν τον μήνα και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Μέχρι τις 20 Μαρτίου, οργανώνεις ένα νέο ξεκίνημα, όπως μία ξένη γλώσσα ή σπουδές και μετά θα επιταχύνεις.

Λέων

Αν θες να κάνεις μεγάλες αλλαγές, πρέπει να ρίξεις τους τοίχους που έχεις χτίσει μόνη σου. Θα βγεις από το comfort zone σου και θα διαπιστώσεις ότι νέοι φίλοι θα σου δώσουν πολύ χρήσιμες συμβουλές.

Παρθένος

Νομίζεις ότι η ζωή θα στα φέρει όλα εύκολα, αλλά διαπιστώνεις ότι δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Ίσως χρειάζεται να πεις αντίο σε ανθρώπους που σε κρατάνε πίσω, ακόμα και αν σου πάρει χρόνο.

Ζυγός

Η ζωή σου φαίνεται ανυπόφορη σε αυτήν τη φάση, αλλά η αισιοδοξία και η ελπίδα είναι απαραίτητα όπλα αυτήν τη στιγμή. Θα ασχοληθείς με πράγματα που μπορείς να ελέγξεις και, ενδεχομένως, θα ζήσεις ένα όμορφο φλερτ.

Σκορπιός

Η μεγάλη σου ανάγκη είναι να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε χαλαρώσουν, όπως ο διαλογισμός. Η φροντίδα του εαυτού σου είναι η προτεραιότητα για τον Μάρτιο.

Τοξότης

Αν θέλεις να αποκτήσεις περισσότερη εσωτερική ισορροπία, ασχολήσου με τον προσωπικό σου χώρο. Βρες ένα δωμάτιο και κάνε αλλαγές. Ακόμα και η φροντίδα ενός φυτού θα σε αποφορτίσει.

Αιγόκερως

Μην επηρεάζεσαι από αυτά που λένε οι άλλοι και συνέχισε να δουλεύεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου, ως συνήθως. Ο Μάρτιος θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις ένα project που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κάπως δύσκολα και φορτωμένα. Τώρα θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, ακόμα και αν δεν είσαι στο σημείο που θα ήθελες Πορεύσου με αυτά που έχεις και θα έρθουν και τα άλλα.

Ιχθύς

Μετά το πρώτο μισό του Μαρτίου, θα αντιληφθείς ότι τελικά είναι εύκολο να επικοινωνείς με τους άλλους. Θα αποκτήσεις την απαραίτητη αρμονία και θα νιώσεις ότι οι γύρω σου αντιλαμβάνονται αυτό που είσαι ακριβώς.