ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που πρέπει να αποφύγεις ερωτικά αν είσαι Ιχθύς

Unsplash

Χρόνια πολλά στους Ιχθείς της ζωής μας! Από σήμερα μπαίνουμε στον γενέθλιο μήνα του τελευταίου, στη σειρά, ζωδίου που τόσο αγαπάμε για το εύρος της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Έλα όμως που αυτή τους η φαντασία, τους οδηγεί συχνά σε λάθος μονοπάτια. Ο Ιχθύς, σαν κλασικό ζώδιο του Νερού, τα δίνει όλα στον έρωτα και προτιμά να κάνει λάθη από το να ζει με απωθημένα. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου πούμε ποια ζώδια είναι αυτό που σου ταιριάζουν λιγότερο, και που καλό θα ήταν να τα αποφύγεις.

Κριός

Ξέρουμε ότι σε γενικές γραμμές, είναι δύσκολο να ταιριάξεις με το ζώδιο ακριβώς δίπλα σου. Έτσι κι εδώ, ο ρομαντικός και ονειροπόλος Ιχθύς δεν μπορεί να συνδεθεί με τον παρορμητικό Κριό που τα παρασέρνει όλα στο πέρασμά του. Θέλουν πολύ διαφορετικά πράγματα στη δέσμευση, στο σεξ αλλά και στο πόσο χρόνο χρειάζονται. Ας το αφήσουμε καλύτερα.

Λέων

Άλλο ένα ζευγάρι που δεν κολλάει. Ο Λέων είναι αρκετά εγωπαθής και θέλει να είναι μονίμως στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ ο Ιχθύς είναι πιο συναισθηματικός και θέλει ένα ταίρι που να επενδύει πάρα πολύ στη σχέση. Πιάνουν τα δύο άκρα και αυτό κάνει δύσκολη μία καλή και βαθιά επικοινωνία.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει την ανάγκη να περνά πολύ χρόνο μόνος του, ώστε να βρίσκει τις ισορροπίες του και να επιστρέφει δριμύτερος. Ο Ιχθύς αυτό το παίρνει πολύ προσωπικά και δεν του αρέσει καθόλου. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει δυνατή χημεία στο σεξ, αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια. Είναι αυτές οι σχέσεις πάθους που είναι καλό να τις ζεις, χωρίς υψηλές προσδοκίες. Run Ιχθύ, run.

Τοξότης

Μπορούν να γίνουν πάρα πολύ καλοί φίλοι, αλλά το πράγμα μπλέκεται όταν πάει να γίνει ερωτικό. Ο Τοξότης είναι αγαπούλας σαν τον Ιχθύ, αλλά δεν αντέχει τις πολλές δεσμεύσεις. Αργά ή γρήγορα, θα υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων, και το τέλος έρχεται αναπόφευκτα. Ακόμα και το σεξ είναι διασκεδαστικό, αλλά μάλλον του λείπει η συναισθηματική σύνδεση που χρειάζεται ένας Ιχθύς.