ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Ιανουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σε καλεί να δώσεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα προκαλώντας συγκρούσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η δυσκολία στην επικοινωνία προβληματίζει. Το απόγευμα σε επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν το σκηνικό και πιθανά να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα χωρίς να ενδιαφέρεσαι αν πραγματικά είναι εφικτό. Το απόγευμα ταράζει την καθημερινότητά σου και αυξάνοντας τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο.

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολικές και ακραίες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Λέων

Λέοντα, έχεις αφοσιωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα ενισχύει τον εγωισμό και το πείσμα και μπορεί να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα ενδιαφέρεσαι κυρίως να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις και θέλεις να καλύψουν γύρω σου. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικογενειακής φύσεως που σε πληγώνουν και μπορεί να υπερβάλλεις στη συμπεριφορά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση λόγω των ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και βαραίνουν την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα εγείρει καχυποψία και ανασφάλεια για φίλους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και δεικτικός προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και με την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Το απόγευμα εγείρει ανάγκη επιβολής και χειρισμού που θα ενοχλήσει τους γύρω σου και θα οδηγήσει σε προστριβές.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα επιδιώκεις να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε οδηγεί σε δογματικές και φανατικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα και θα προσκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο σε ό,τι αφορά την διασκέδαση και τις χαρές που αποκλειστικά και μόνο ενδιαφέρουν εσένα. Το απόγευμα φέρνει ξαφνικές προσκλήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.