ΖΩΔΙΑ

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο 2024.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ο πιο κοινωνικός κι επικοινωνιακός μήνας του φετινού καλοκαιριού. Ο μήνας ξεκινά με μια ιδιαίτερα έντονη όψη στις 03/06, το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η οποία ενδυναμώνει την πίστη μας και φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα κάνει ταχύτερες τις εξελίξεις μέσα στον μήνα. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και κοντά στις 17/06 με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθώς δημιουργεί σύγχυση αλλά και τάση για ψευδείς ειδήσεις, ανυπόστατες φήμες και κουτσομπολιά. Στις 09/06 ο Άρης περνά στον Ταύρο και το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με διαφορετικό τρόπο παρακάτω. Είναι ένας «ξεροκέφαλος» Άρης που δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη.

Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 εκτείνονται και οι πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου, καθώς έχουμε απαιτητικές όψεις τετραγώνου της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο. Στις 17/06 Ερμής και Αφροδίτη χέρι χέρι θα περάσουν στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας μας εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή. Στις 20/06 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22/06, θα ομορφύνει τα βράδια μας και δευτερευόντως θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια και όνειρα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29/06 ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Eίναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιούνιο:

Κριός

Ο Ιούνιος ξεκινά με ιδιαίτερα καλές προοπτικές για το ζώδιο σας ιδιαίτερα στους τομείς της επικοινωνίας, των σπουδών, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, των ταξιδιών. Στις 03/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους και θα νιώσετε ότι κάποια εμπόδια ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας υποχωρούν. Την ίδια μέρα η μαγική όψη Δία-Πλούτωνα, μπορεί να φέρει εξαιρετικά νέα από κάποιο άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 06/06 θα μπορούσε να αποτελέσει μια υπέροχη αφορμή για να κάνετε ένα ταξιδάκι. Ο κυβερνήτης σας Άρης στις 09/06 και μετακινείται στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου, κάνοντας κύριο μέλημα σας την πορεία των οικονομικών σας. Το διάστημα από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 θέλει αρκετή προσοχή και σε θέματα σχέσεων. Από τις 17/06 στο ζώδιο του Καρκίνου θα βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, κάποιες επιδιορθώσεις ή ανακαίνιση, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας καθώς σχηματίζεται και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06. Σε κάθε περίπτωση, ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός για σας και σας ανοίγει μια πόρτα στην τύχη.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Ιούνιος ξεκινά με ιδιαίτερη νοητική ένταση, καθώς ψάχνετε τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Καθώς ο Δίας από τους Διδύμους και τον τομέα των οικονομικών σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας στις 03/06 και την ίδια μέρα προχωρά στους Διδύμους και ο Ερμής, ενεργοποιείται μέσα σας το ιδιαίτερο ταλέντο σας να μπορείτε να πουλήσετε στους άλλους με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Ο Ερμής από τους Διδύμους θα σας διευκολύνει μέχρι τις 17/06 σε οικονομικά ζητήματα. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους παραπέμπει και πάλι στα οικονομικά που όπως φαίνεται θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα. Μην παίρνετε οικονομικές αποφάσεις από τις 08/06 μέχρι και τις 13/06 και κοντά στις 17/06. Από τις 09/06 μπαίνετε με φουλ πατημένο το γκάζι, καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο σας στις 09/06 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/07. Κοντά στις 11/06μδιαλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε. Στις 17/06 ο Ερμής και η Αφροδίτη, προχωρούν στον Καρκίνο βοηθώντας να έχετε πιο καθαρό μυαλό και κρίση. Το καλοκαίρι ξεκινά ουσιαστικά στις 20/06 με το θερινό Ηλιοστάσιο. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06, σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες και πιθανώς κι ένα ταξίδι. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς στο τέλος του μήνα σας καλεί να κάνετε τις αναθεωρήσεις σε φίλους και συνεργάτες.

Δίδυμοι

Εξαιρετικά τα φετινά γενέθλια, καθώς δεν λάμπει μόνο ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 20/06, αλλά και ο Ερμής και η Αφροδίτη μέχρι τις 17/06 και βέβαια ο πιο ισχυρός παίκτης του μήνα ο Δίας που θα παραμείνει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του. Μετά τις 03/06 θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 03/06 θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Στις 06/06 σχηματίζεται στο ζώδιο σας και η Νέα Σελήνη του μήνα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε τους στόχους σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε. Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο στις 09/06 και σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με σας τους ίδιους. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 καθώς εκεί συγκεντρώνονται οι πιο απαιτητικές όψεις για το ζώδιο σας με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή να συγκρούονται με τον Κρόνο. Ο επόμενος βασικός τομέας του Ιουνίου είναι αυτός των οικονομικών σας. Με την πορεία των πλανητών στον Καρκίνο μετά τις 17/06 και την Πανσέληνο στις 22/06 στον Αιγόκερω έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο τέλος του μήνα θα σας βάλει στη διαδικασία επαναξιολόγησης των επαγγελματικών σας πλάνων.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Τον Ιούνιο αν μη τι άλλο χρειάζεστε μια θετική αλλαγή στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 03/06 μπορεί να σας ευνοήσει σε οικονομικό επίπεδο. Την ίδια μέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων σε έναν παρασκηνιακό οίκο και ιδιαίτερα ψυχολογικό, δημιουργώντας προϋποθέσεις μυστικής δράσης. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 σας ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της υγείας. Τα θέματα των επαγγελματικών θα είναι διαρκώς στο μυαλό σας μέχρι τις 09/06. Στις 09/06 ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο και σας βοηθά να γίνετε πιο πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στις 17/06 στο ζώδιο σας θα ανανεώσει τη διάθεσή σας. Τα γενέθλια σας ξεκινούν με το θερινό Ηλιοστάσιο στις 20/06 και θα είναι από τα πιο τυχερά των τελευταίων ετών, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Η Πανσέληνος στις 22/06 επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας και βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε μια προσωπική σχέση. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μετά τις 29/06 σας βάζει σε διαδικασία αναθεωρήσεων των σχεδίων σας για το μέλλον.

Λέων

Ο Ιούνιος έχει έμφαση στους φιλικούς σας Διδύμους και μέχρι τις 17/06 θα είστε πιο κοινωνικοί. Το να επικοινωνήσετε μετά τις 03/06 με τον Ερμή στους Διδύμους γίνεται ακόμη πιο σημαντικό. Στις 03/06, ο Δίας θα συναντήσει σε μια αρκετά πιο σπάνια όψη τον Πλούτωνα σε τρίγωνο δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για συνεργασίες και προσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 06/06 μπορεί να είναι βοηθητική για να υλοποιήσετε ένα στόχο σας. Στις 09/06 ο Άρης περνά στον τομέα της καριέρας κάνοντας σας πιο φιλόδοξους και σίγουρα ένα από τα ζώδια που θα ασχοληθούν με τις επαγγελματικές τους προοπτικές στο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 εκτείνεται το πιο απαιτητικό διάστημα του Ιουνίου με εντάσεις και μεγαλύτερη πίεση. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 17/06 σας υπενθυμίζει ότι πρώτα πρέπει να είστε εσείς καλά. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 20/06 σηματοδοτεί μια περίοδο που πρέπει να προσέχετε περισσότερο τις άμυνες του οργανισμού σας και να μην κουράζεστε ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στις 22/06 μπορεί να φέρει κάτι από το παρελθόν. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 29/06 σας καλεί να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας στα οικονομικά.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 03/06 φέρνει ίσως μια τεράστια ευκαιρία καριέρας. Η Νέα Σελήνη στις 06/06 στο Μεσουράνημα σας μπορεί να φέρει μια πρόταση, αλλά μαζί της και ένα δίλημμα σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε επαγγελματικά. Από τις 09/06 ο Άρης από τον Ταύρο είναι σύμμαχος στα νέα σας σχέδια, τα οποία με αποφασιστικότητα και ορμή θα κυνηγήσετε. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 είναι το πιο απαιτητικό διάστημα του Ιουνίου, με ένα πιο ασφυκτικό πλαίσιο. Από τις 17/06 κι έπειτα ξεκινά το σωστό διάστημα για να βάλετε τα δυνατά σας να προωθήσετε την εργασία σας. Η Πανσέληνος στις 22/06 μπορεί να δείξει μια ιδιαίτερη κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς από το τέλος του μήνα σας βάζει σε διαδικασία αναθεωρήσεων στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Ζυγός

Ο Ιούνιος θα είναι από τους πιο τυχερούς αλλά και παραγωγικούς μήνες της χρονιάς. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 03/06, σας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο δείχνοντας σας πως οι δυνατότητες σας εκτείνονται στο άπειρο. Ο Άρης μετά τις 09/06 στον Ταύρο μέσα στον 8ο οίκο της συναισθηματικής εγγύτητας αλλά και των οικονομικών υποθέσεων θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 06/06 θα σας αποκαλύψει κάποιες πτυχές ενός σχεδίου που πιθανώς δεν γνωρίζατε, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη για επικοινωνία αλλά και για ταξίδια. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στις 17/06 στον Καρκίνο, αλλά και του Ήλιου στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 20/06, φέρνει τα θέματα της καριέρας σε πρώτο πλάνο. Μια νέα επαγγελματική πρόταση φέρνει και η Πανσέληνος του Ιουνίου στις 22/06. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Κρόνου από το τέλος Ιουνίου σάς ζητά να δείτε στη λεπτομέρεια τους τόσο τα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας όσο και τις ρουτίνες της υγείας.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας με έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, αλλά και με ακόμη μεγαλύτερη στον τομέα των οικονομικών. Στις 03/06 θα περάσει στους Διδύμους ο Ερμής που θα συμπορεύεται με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον ίδιο τομέα μέχρι τις 17/06. Έτσι σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει στο μυαλό σας το «πού» πηγαίνει μια σχέση σε προσωπικό επίπεδο ή μια συνεργασία. Ακόμη και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ωθεί το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά, ενώ θα σας κάνει πιο τολμηρούς στις ερωτικές σας σχέσεις. Στις 09/06 Άρης περνά απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολύ προσεκτικοί σε εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας και χειριστικά παιχνίδια θα πρέπει να είστε κοντά στις 11/06 με το τετράγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα. Η Πανσέληνος στις 22/06 μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ακόμη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για ένα ταξιδάκι. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο τέλος του μήνα στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες σοβαρές αναθεωρήσεις στα ερωτικά.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το ζώδιο σας. Μετά τις 03/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/06 που θα συμβαδίζουν Ερμής και Αφροδίτη στους Διδύμους τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Ο Άρης μετά τις 09/06 θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σας στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06, είναι το πιο απαιτητικό διάστημα του μήνα, που μπορεί να φέρει δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς μετά τις 29/06 θα σας βάλει σε σκέψεις για την οικογένεια και το σπίτι.

Αιγόκερως

Αν μέσα στα πλάνα σας για τον Ιούνιο είναι να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Αν ψάχνετε να αυξήσετε τα έσοδα σας, η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου με τις θετικές της όψεις μπορεί να σας δώσει αυτή την ευκαιρία. Μέχρι τις 17/06 που Ερμής και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στους Διδύμους, προσπαθήστε να υιοθετήσετε κάποιες νέες υγιεινές συνήθειες. Προς αυτή την κατεύθυνση σας ωθεί και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06. Μετά τις 09/06 θα πάρετε σιγά σιγά τα επάνω σας, θα ξαναβρείτε τη διάθεση σας και την όρεξη να κατακτήσετε τον κόσμο, δηλαδή τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Από τις 08/06 μέχρι τις 13/06 ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας στη δουλειά με τους συνεργάτες σας. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει πολύ περισσότερο μετά τις 17/06. Το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 20/06 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 22/06 μπορεί να σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Κρόνου μετά τις 29/06 στους Ιχθύς θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε τα νέα δεδομένα στη ζωή σας μέχρι τώρα.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος ξεκινά με μια μαγική όψη, καθώς ο Δίας από τους Διδύμους συνδέεται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στις 03/06 σε αρμονική όψη τριγώνου, δίνοντας ώθηση στα όνειρα, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 17/06 Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Δίας θα αυξάνουν και θα πληθαίνουν τις ευκαιρίες να έχετε καταλυτικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αλλά και στα επαγγελματικά. Η Νέα Σελήνη στις 06/06 μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα. Στις 09/06 ο Άρης θα προχωρήσει στον Ταύρο και μπορεί να υπάρξει μια χωροταξική αλλαγή ή ανάγκη αλλαγής σπιτιού ή έδρας εργασίας. Να είστε πιο προσεκτικοί κοντά στις 11/06, καθώς μπορεί να υπάρξουν ανταγωνισμοί ή εντάσεις στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Το θερινό Ηλιοστάσιο στις 20/06, για εσάς σημαίνει ότι θα εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας στον χώρο της δουλειάς ή θα ψαχτείτε σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/06 είναι πιθανόν να αναδείξει μια ιδιαίτερα παρασκηνιακή κινητικότητα στον χώρο της δουλειάς. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς από τις 29/06 θα βοηθήσει να κάνετε αναθεωρήσεις. Εκμεταλλευτείτε τον Ιούνιο.

Ιχθύες

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για εσάς. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 03/06 μπορεί να φέρνει την απόφαση μιας συμβίωσης ή απόκτησης ενός απογόνου. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους εκεί που βρίσκονται ήδη η Αφροδίτη και ο Δίας. Από τις 06/06, θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε στις σημαντικές σας σχέσεις και στα θέματα της οικογένειας. Από τις 08/06 ως τις 13/06 καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Στις 09/06 ο Άρης θα προχωρήσει στον Ταύρο, εξάπτοντας την περιέργεια και τη φαντασία σας. Ο Ιούνιος από κει και κάτω θα είναι μήνας με έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της και με την είσοδο του Ήλιου στο θερινό Ηλιοστάσιο στις 20/06 στον Καρκίνο. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι σούπερ κοινωνική. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μετά τις 29/06 στο ζώδιο σας σάς βάζει σε διαδικασία αναθεωρήσεων.