ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο σέξι ζώδια και ποιο το πιο ξενέρωτο;

Unsplash

Η σεξουαλική ορμή ενός ατόμου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά η αστρολογία μας διδάσκει ότι ακόμη και η λίμπιντό μας μπορεί να καθοδηγηθεί από τα αστέρια.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ορισμένα ζώδια έχουν τη φυσική τάση να επιδιώξουν το σεξ, ενώ άλλα είναι πιο πιθανό να το επιδιώξουν, όταν ικανοποιηθούν άλλες ανάγκες τους.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο σέξι ζώδια και ποιο το πιο ξενέρωτο; Ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση από το λιγότερο αισθησιακό ζώδιο, στο πιο HOT.

12. Ζυγός – Άλλο αγάπη και άλλο σεξ

Δεν είναι ότι στους Ζυγούς δεν αρέσει το σεξ, απλώς δίνουν προτεραιότητα σε διαφορετικούς τύπους στενών σχέσεων, όπως η φιλία και η οικογένεια.

Το σεξ μπαίνει στο παιχνίδι όταν θέλουν πραγματικά να δείξουν αγάπη και δέσμευση και είναι πολύ λιγότερο πιθανό από άλλα ζώδια να το κάνουν επιπόλαια.

11. Υδροχόος

Ο Υδροχόος επιθυμεί πάνω απ΄όλα να είναι ελεύθερος.

Eτσι μπορούν να απομακρυνθούν από το σεξ με την παραμικρή ένδειξη ότι μια σεξουαλική σχέση θα του στερήσει την πολύτιμη ελευθερία του. Αυτό το ζώδιο του Αέρα, πετάει συχνά στα σύννεφα όταν πρόκειται για σεξ και μπορεί να είναι λίγο επιθετικό όταν πρόκειται για σεξουαλική σύνδεση.

10. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι στην πραγματικότητα τολμηροί στο κρεβάτι, καθώς είναι ένα από τα μόνα μέρη όπου μπορούν πραγματικά να αφήσουν τη λογική τους στην άκρη.

Το δύσκολο είναι να τους φτάσεις εκεί. Οι Παρθένοι χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από το μυαλό τους, να δώσουν προτεραιότητα στο σεξ και να απελευθερώσουν τα ζωώδη ένστικτά τους.

Μη ξεγελιέσαι από την εικόνα τους. Είναι εκεί. 

9. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για «ζέσταμα», πριν από μία σεξουαλική επαφή. Χρειάζονται μια μεγάλη συζήτηση, πνευματική τόνωση και πολλά γέλια για να αρχίσουν να παίρνουν μπρος.

Από την άλλη πλευρά, μια λάθος κίνηση και το σύστημά τους βαράει error 404.

8. Αιγόκερως – Εκεί που άλλοι σταματούν ο Αιγόκερως συνεχίζει

Ποια είναι τα πιο σέξι ζώδια και ποιο το πιο ξενέρωτο; Unsplash

Οι Αιγόκεροι έχουν τη φήμη ότι είναι σταθεροί και συντηρητικοί, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να φανούν χρήσιμα στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά όταν πρόκειται για την αντοχή.

Οι Αιγόκεροι θέλουν να διανύσουν την απόσταση που οι ίδιοι ίσως έχουν δημιουργήσει και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να δουλέψουν για να κάνουν χαρούμενους τους σεξουαλικούς τους συντρόφους. Πολύ πολύ χαρούμενους.

7. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι προτιμούν οι σεξουαλικές τους επαφές να έχουν νόημα.

Γνωρίζουν ότι για να είναι πραγματικά ευχάριστο το σεξ για αυτούς, πρέπει να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στη σχέση τους, κάτι που μπορεί να πάρει χρόνο.

Και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να περιμένουν.

6. Ιχθύες

Οι Ιχθύες αγαπούν το σεξ και τη σεξουαλική επαφή, αλλά η ορμή τους εξαρτάται απόλυτα από τη σύνδεση που νιώθουν με τον/την παρτενέρ τους.

Αν υπάρχει χημεία, η λίμπιντο τους βαράει «κόκκινο». Εάν όχι, το πάθος τους θα σβήσει πιο γρήγορα και από φωτιά στην Ανταρκτική.

5.  Λέων – Σέξι, αλλά….

Η σεξουαλική ορμή ενός Λέοντα εξαρτάται από το άλλο άτομο. Αν βρουν κάποιον που είναι πρόθυμος να τους φερθεί σαν τον βασιλιά ή βασίλισσα, η λίμπιντο του φλογερού Λέοντα θα εκτοξευτεί στα άστρα #διπλής.

Όταν όμως συναντούν κάποιον «χλιαρό» ή κάποιον που προσπαθεί να το παίξει cool, η σεξουαλική του ορμή θα εξαφανιστεί μέχρι να πεις κύμινο.

4. Τοξότης – Από κανάρα σε κανάρα θα πετάει

Ο Τοξότης αγαπάει το φλερτ και ως ζώδιο της Φωτιάς, τροφοδοτείται από την ποικιλία. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, είναι προγραμματισμένοι για εφήμερες σχέσεις.

Ταυτόχρονα, πολλές φορές φοβούνται να δεσμευτούν, βάζοντας την ποικιλία προτιμώντας την ποικιλία σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Το one-night stand, είναι πάντα στο μενού ενός Τοξότη.

3. Κριός

Όταν μιλάμε για σέξι ζώδια μιλάμε σίγουρα και για Κριούς. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη και ο Άρης κυβερνά τη σεξουαλική ορμή. Τα υπόλοιπα είναι απλά μαθηματικά.

Στον Κριό αρέσει να σαγηνεύει και απολαμβάνει όλα όσα θα οδηγήσουν στο σεξ, σχεδόν όσο το ίδιο το σεξ. Σχεδόν.

2. Ταύρος

Ο αισθησιακός Ταύρος λατρεύει τη σωματική επαφή και τις απολαύσεις όλων των ειδών, επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται τόσο κοντά στην κορυφή στη λίστα με τα πιο σέξι ζώδια.

Και μόλις ολοκληρώσουν, είναι το ζώδιο που θα επιδοθεί σε ένα παγκοσμίου φήμης session αγκαλιάς και φιλιών.

1. Σέξι κι όποιος αντέξει – Σκορπιός

Οι σέξι Σκορπιοί είναι διαβόητοι για το υψηλό sex drive τους, το οποίο τροφοδοτείται από την ανάγκη τους για περιπέτεια και οικειότητα.

Ωστόσο, δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι αριθμών για αυτούς.

Οι Σκορπιοί είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί με τους συντρόφους τους και έχουν υψηλά στάνταρ, που σημαίνει ότι μόνο VIP μπορούν να τους δουν να απελευθερώνουν την άγρια ​​πλευρά τους.