ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν συγχωρούν ΠΟΤΕ την απιστία

Pexels

Κάθε σχέση συναντά εμπόδια στην πορεία της. Από μικρές ή μεγαλύτερες διαφωνίες, μέχρι στιγμές που απλά δεν υπάρχει επικοινωνία. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα και καλείσαι να αποφασίσεις αν θα συγχωρήσεις έναν σύντροφο που σε απάτησε ή αν θα χωρίσεις. Μια μεγάλη απόφαση όπως αυτή μπορεί να εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Αλλά το ζώδιό σου, μπορεί να υποδηλώνει εάν θα μπορέσεις ή όχι να αφήσεις πίσω σου την απιστία.

Και ενώ για κάποια ζώδια ή συγχώρεση μπορεί να μην είναι δύσκολη υπόθεση, για κάποια άλλα, είναι αδύνατο να συνεχίσουν σε μια σχέση μετά από μία απιστία. Ποια είναι λοιπόν τα 5 εκείνα ζώδια που η απιστία είναι deal breaker;

Τα 5 ζώδια που δεν συγχωρούν ποτέ την απιστία Pexels

Κριός

Ο Κριός είναι ο άπιστος Θωμάς του ζωδιακού κύκλου. Επομένως ήδη ξεκινούν με λίγη δυσπιστία στο κεφάλι τους. Ως ένα ιδιαίτερα εγκεφαλικό ζώδιο επίσης, το κεφάλι του θα κολλήσει σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να πει ότι συγχωρεί την απιστία του συντρόφου του, αλλά στην πραγματικότητα, το μυαλό του θα δυσκολευτεί να τον συγχωρήσει πραγματικά. Αν και δεν θα κρατάει κακία, μπορεί να αισθάνεται θυμό και αγανάκτηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν σε υποχρεώνει να συγχωρέσεις μια απιστία, γι’ αυτό το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας Κριός σε αυτή την περίπτωση, είναι να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

Δίδυμοι

Μερικοί άνθρωποι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με μια σχέση όπου ο κάθε σύντροφος, τις περισσότερες φορές κάνει τα δικά του. Αλλά ως Δίδυμος, πιθανότατα θέλεις μια πιο αποκλειστική δέσμευση. Ο Δίδυμος δεν έχει χρόνο να σπαταλήσει σε ανθρώπους που δεν είναι 100% αφοσιωμένοι σε αυτούς. Έτσι, αν ανακαλύψει μια απιστία, μάλλον δεν μπορεί να παραβλέψει το περιστατικό. Θα καταλήξει σε αυτή την απόφαση, χρησιμοποιώντας λογική αντί για συναίσθημα.

Παρθένος

Οι Παρθένος, είναι εκ φύσεως problem solvers, οπότε συχνά νιώθουν ότι μπορούν να νικήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα βρεθεί στο δρόμο τους. Αλλά όταν μιλάμε για απιστία, οι Παρθένοι αισθάνονται αβοήθητοι. Αρχίζουν αμέσως να κάνουν αυτοκριτική για το γιατί δεν πρόλαβαν «το κακό» πριν συμβεί και τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει για να το αποτρέψουν. Έτσι ξεκινά μια διαδικασία καθοδικών σκέψεων που τελικά οδηγεί σε αδυναμία να συγχωρήσουν όχι μόνο τον σύντροφό τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να κατηγορείς τον εαυτό σου για μια απιστία, φρόντισε να δίνεις και στον εαυτό σου την ίδια φροντίδα και αγάπη που δίνεις στους γύρω σου.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θα ξεχάσει ποτέ και δεν θα συγχωρήσει ποτέ έναν σύντροφο που τον απατά. Είναι ένα από τα ζώδια που κρατάνε κακίες και πιθανότατα θα φροντίσουν να πάρουν και εκδίκηση από τον άνθρωπο που τους πλήγωσε. Εάν αποφασίσει να παραβλέψει την απιστία, μπορεί να είναι απλά μέρος του σχεδίου του. Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι ευχάριστο για λίγο, δεν θα αφαιρέσει πραγματικά τον πόνο μιας απιστίας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και συχνά δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να διατηρήσει στενές σχέσεις με τους άλλους. Μόλις αποφασίσει να αφοσιωθεί σε ένα άλλο άτομο όμως, αγαπάει βαθιά. Γι’ αυτό, η απιστία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού. Αν νιώσουν προδομένοι από τον σύντροφό τους, θα απομακρυνθούν και θα κλείσουν φεύγοντας την πόρτα.