ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που τα καταφέρνουν στις σχέσεις εξ αποστάσεως

Pexels

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως απαιτούν τεράστια αφοσίωση και θυσίες και σίγουρα δεν είναι για όλους.

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως λειτουργούν καλύτερα όταν υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη, ανοιχτή επικοινωνία, προγραμματισμός και όταν κάθε σύντροφος έχει τη δική του ανεξάρτητη, κοινωνική ζωή. Και όπως συμβαίνει σε κάθε άλλη περίπτωση, τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν να κάνουν και με τον αστρολογικό μας χάρτη. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποια ζώδια φαίνεται πως πληρούν τις προδιαγραφές για υγιείς σχέσεις εξ αποστάσεως.

Ζώδια σχέσεις εξ αποστάσεως Pexels

Δίδυμοι

Ο καλύτερος τρόπος για μια υγιή εξ αποστάσεως σχέση, (ή οποιαδήποτε σχέση), είναι να διατηρείς μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Και αν υπάρχει ένα ζώδιο που παίρνει master στον τομέα της επικοινωνίας, αυτό είναι σίγουρα οι Δίδυμοι.

Οι Δίδυμοι θα ακούσουν με την παραμικρή λεπτομέρεια πώς πέρασες την μέρα σου, τι σε απασχολεί, με τι έχεις νεύρα, ή τι σε έκανε χαρούμενη. Θα κάνουν τα πάντα για να εκμηδενίσουν την όποια απόσταση και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι δεν έχει περάσει μέρα από την τελευταία φορά που ειδωθήκατε.

Παρθένοι

Η εμπιστοσύνη είναι ένας μεγάλος παράγοντας για την επιτυχία μιας σχέσης εξ αποστάσεως. Ένας τρόπος για να πετύχεις κάτι τέτοιο, είναι να επιλέξεις έναν σύντροφο που είναι αβίαστα πιστός και πάντα ειλικρινής, όπως ένας Παρθένος.

Ως επιλεκτικά ζώδια, οι Παρθένοι πιθανότατα έχουν περάσει πολύ καιρό σκεπτόμενοι εάν ένα άτομο είναι κατάλληλο για εκείνους ή όχι. Και μόλις κάνουν την επιλογή, αφοσιώνονται μέχρι το τέλος. Μπορούν να κλίνουν προς τη ζήλια κατά καιρούς, αλλά το ότι είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, βοηθά πολύ όταν μπαίνουν στη μέση χιλιόμετρα. 

Αιγόκεροι

Είτε πρόκειται για πραγματικά προβλήματα, είτε για ανούσιες διαμάχες, η επικοινωνία εξ αποστάσεως μπορεί να γίνει προβληματική. Αλλά όταν μιλάμε για έναν Αιγόκερω, that’s not the case.

Αυτά τα ζώδια, πρακτικά και σταθερά στον πυρήνα τους, δεν θα αφήσουν κανένα καβγαδάκι ή μικροπαρεξήγηση να τους χαλάσει το σχέδιο τους. Εάν έχουν αποφασίσει ότι η σχέση θα δουλέψει, η σχέση θα δουλέψει. 

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι είναι κοινωνικοί, έχουν πολλούς φίλους και επίσης απολαμβάνουν την ελευθερία τους.

Με αυτόν τον τρόπο, μια σχέση από απόσταση μπορεί πραγματικά να είναι το τέλειο είδος σχέσης για αυτούς. Βοηθά επίσης το γεγονός ότι έχουν άριστη σχέση με την τεχνολογία, οπότε οι βιντεοκλήσεις με το ταίρι τους, μπορεί να γίνει αγαπημένο μέρος της καθημερινότητάς τους.

Λέων

Κάθε σχέση, κινδυνεύει να πέσει σε ένα τέλμα ρουτίνας. Ωστόσο, μια σχέση με έναν Λέοντα, σπάνια κινδυνεύει από ένα τέτοιο σενάριο. Αυτά τα φλογερά ζώδια, ξέρουν πώς να κρατούν ζωντανή τη φλόγα της σχέσης τους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες

Έντονα παθιασμένοι και ρομαντικοί, οι Λέοντες δείχνουν συνεχώς στον/στη σύντροφό τους πόσο τους αγαπούν. Θέλουν πραγματικά  να τους κάνουν ευτυχισμένους και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καταφέρουν αυτό. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν θα είναι ποτέ βαρετές, αν ένας Λέων είναι μέρος τους.

Ιχθύες

Ως απόλυτα διαισθητικά ζώδια, οι Ιχθύες μπορούν να καταλάβουν αν συμβαίνει κάτι όχι, ανεξάρτητα από την απόσταση που μπορεί να τους χωρίζει από το ταίρι τους. Μπορούν να αντιληφθούν πότε κάτι δεν πάει καλά, ακόμα κι αν δεν λες τίποτα. Κάτι που μπορεί να βελτιώσει δραστικά τους περιορισμούς επικοινωνίας που μπορεί να έχει μια σχέση από απόσταση.

Είναι επίσης συμπονετικοί και ρομαντικοί, επομένως δεν θα αφήσουν ποτέ τον/τη σύντροφό τους να αισθανθεί ότι δεν έχει την προσοχή του.