ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που χρειάζονται χώρο στη σχέση τους

Unsplash

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Υπάρχουν εκείνοι που χρειάζονται το ταίρι τους 24/7 και δεν πηγαίνουν πουθενά χώρια. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που τον θέλουν τον χώρο τους. Γιατί, σου λέει, πώς θα σε επιθυμήσω αν δεν μου λείψεις και λίγο; Αν το σκεφτείς, είναι ένας υγιής τρόπος για να λειτουργείς.

«Έχουμε δύο αντίπαλες ανάγκες που συνήθως συγκρούονται σε μία σχέση. Το να είμαστε ανεξάρτητοι και το να ανήκουμε σε κάποιον ώστε να νιώσουμε συντροφικότητα. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά γιατί το ένα ενισχύει το άλλο», τονίζει η sex coach Irene Fehr. Και, αν το δεις αστρολογικά, αυτά είναι τα 4 ζώδια που χρειάζονται περισσότερο χώρο στη σχέση τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος φημίζεται για τη δύναμη και την αντοχή του. Αν και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα και τη σταθερότητα, θέλουν οπωσδήποτε χώρο στη σχέση. Μόνο έτσι επαναφορτίζουν και φροντίζουν τις ανάγκες τους. Διότι κανείς δεν καταλαβαίνει έναν Ταύρο όπως ο ίδιος τον εαυτό του. Εάν απολαύσει ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο, θα επιστρέψει στο ταίρι του με περισσότερη όρεξη.

Παρθένος

Ο Παρθένος λατρεύει τη ρουτίνα και τα πάντα πάνε βάσει προγράμματος. Αν του το χαλάσεις, την έβαψες. Θέλει λοιπόν χρόνο και χώρο για τον εαυτό του, ώστε να οργανώνει και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του. Επίσης, θέλει να του λείπει το ταίρι του ώστε να μην βαριέται να περνά χρόνο μαζί του.

Τοξότης

Ο Τοξότης φημίζεται για την ταξιδιάρα ψυχή που διαθέτει και για την ανάγκη για ανεξαρτησία. Αν και δεν μπαίνει εύκολα σε κατάσταση μονογαμίας, θα το κάνει αν νιώσει τον μεγάλο έρωτα. Αλλά για να λειτουργήσει, χρειάζεται τον χώρο του. Και τον χρόνο του. Και τα ταξιδάκια του.

Αιγόκερως

Το λέει και η λέξη. Εγώ-κερως. Μοιάζει πολύ με τον Παρθένο σε αυτό (όπως και σε πολλά άλλα). Αγαπά τη ρουτίνα και τον προγραμματισμό. Αφιερώνει επίσης πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά και δεν επιτρέπει να του αποσπάσει τίποτα την προσοχή. Μην το παίρνεις προσωπικά. Έτσι νιώθει σιγουριά. Του αρέσει εξάλλου η σταθερότητα στις σχέσεις και είναι συναισθηματικά συνδεδεμένος, αν και θέλει τον δικό του χώρο.