ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους

Unsplash

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος με το οποίο οι περισσότεροι ξεκινούν μία σχέση; Όταν θέλουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους. Όταν σου αρέσει ναι μεν, αλλά με κάποιες μικροβελτιώσεις δε. Είναι γεγονός ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν έναν σύντροφο σε αναβαθμισμένη εκδοχή για να αποφεύγουν πράγματα που δεν τους αρέσουν.

Αλλά αυτή δεν είναι σίγουρα μία καλή αρχή. Το ζητούμενο είναι να αποδέχεσαι τους ανθρώπους για αυτό ακριβώς που είναι. Αν είναι να αλλάξουν, ας το κάνουν οι ίδιοι επειδή το θέλουν, και όχι με το στανιό, επειδή τους βλέπεις σαν το project τους.  Μπορείς φυσικά να τους δίνεις ένα boost πιστεύοντας στις δυνατότητές τους, αλλά μέχρι εκεί. Άσε που κάθεσαι και περιμένεις τζάμπα. Κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή αυτό θα ικανοποιήσει το ταίρι του. Παρ’ όλα αυτά, τα 4 παρακάτω ζώδια μένουν κι επιμένουν.

Κριός

Ο Κριός βάζει έναν στόχο και τον καταφέρνει. Αντί να χωρίσει και να καταλάβει ότι έκανε μία λάθος επιλογή, θα επιμείνει μέχρι να διορθώσει τον σύντροφό του. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και ξέρει ότι θα το πετύχει. Το πρόβλημα (ναι, υπάρχει κι άλλο) είναι ότι αν αυτό δεν συμβεί, ο Κριός θα βγάλει καντήλες και θα είναι μόνιμα θυμωμένος, μέχρι τελικά να τον χωρίσει ο σύντροφός του. Μιλάμε για φαύλο κύκλο.

Παρθένος

Από τη στιγμή που ο Παρθένος θέλει να βελτιώνει και να αλλάζει συνέχεια τον εαυτό του, είναι φυσικό και επόμενο να το κάνει και με τον σύντροφό του. Πιστεύει βαθιά μέσα του ότι όλοι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θέλει να συμβάλει σε αυτό. Απλώς γίνεται επικριτικός και το κάνει με τον λάθος τρόπο. Είναι όμως ο τρόπος του να σου δείξει ότι σε αγαπά και σε φροντίζει.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει μία ιδανική εικόνα στο μυαλό του για το πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις και ο σύντροφός του. Αν έχει κάνει κακή επιλογή, δεν θα το αποδεχθεί εύκολα. Προτιμά να παλέψει για να αλλάξει το ταίρι τους, από το να νιώσει ηττημένος. Δεν αντέχει την επιστροφή στη single ζωή. Οι Ζυγοί επιλέγουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους ώστε να έρθει στα δικά τους δεδομένα.

Αιγόκερως

Ό,τι και να κάνεις, πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσεις έναν Αιγόκερω. Θα προσπαθήσει πολύ για να αλλάξει τον σύντροφό του, αλλά ακόμα και τότε, δεν θα νιώσει καλύτερα. Είναι πολύ καλός στο να σε κάνει να πιστεύεις ότι το φταίξιμο είναι δικό σου. Και προσπαθείς να βελτιωθείς. Είναι μανούλα στα παιχνίδια μυαλού.