ΝΥΧΙΑ

Velvet nails: Αυτό το μανικιούρ θα γίνει εμμονή μας τα φετινά Χριστούγεννα

betina_goldstein/ Instagram/

Όσο υπάρχουν social media (Instagram δηλαδή), φαντασία και δημιουργικοί nail artists, τόσο θα εμφανίζονται νέες/ ή παλιές αλλά ανανεωμένες τάσεις στο μανικιούρ μας.

 

 

 

Πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη αναλύαμε την τάση του «Skinny French» aka του πιο σικάτου γαλλικού μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία στο Instagram. Στην ουσία πρόκειται για τη πιο «λεπτή εκδοχή» του γαλλικού μανικιούρ, μιας και η γραμμή του tip είναι αρκετά λεπτή. Αυτή τη φορά, «ανακαλύψαμε» κάτι πιο εντυπωσιακό και σίγουρα πιο γιορτινό, που δεν ξέρω για εσένα, αλλά μπήκε ήδη στη δική μου manicure xmas wishlist.

Ναι, αναφέρομαι στα velvet nails aka τα βελούδινα νύχια που έκαναν δυναμικό comeback, γνωρίζοντας στιγμές δόξας, βάζοντάς μας παράλληλα σε ένα festive mood (μέρες που ‘ρχονται). Πάρε μία πρώτη γεύση πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Velvet nails

Ξεφεύγοντας από τα κλασικά χειμωνιάτικα, πιο σκούρα χρώματα, η τελευταία version των velvet nails περιλαμβάνει πιο ανοιχτές, glam αποχρώσεις όπως ανοιχτό πράσινο, ροζ ή χρυσό. Μάλιστα, στο λογαριασμό της manicurist Amy Le εντοπίσαμε μερικά από τα πιο τέλεια velvet manis που έχουμε δει ποτέ μας.

Ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών σου (αν έχεις δηλαδή κοντά ή πιο μακριά νύχια), τα velvet nails ταιριάζουν και στις δύο περιπτώσεις. Απόδειξη; Το velvet manicure που εντοπίσαμε και στο λογαριασμό της αγαπημένης μας nail artist, Betina Goldstein.

Όσο για το πώς μπορεί να τα πετύχει μία γυναίκα στο σπίτι της, η nail artist Amy Le ανέβασε σχετικό tutorial βίντεο με όλες τις οδηγίες στο site της.

Και τώρα το ερώτημα είναι: Πώς σου φαίνονται τα velvet nails; Θα υιοθετούσες την τάση τώρα, που πλησιάζουν Χριστούγεννα; Τι λες; Από εμάς είναι ξεκάθαρα ναι!