ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι

Unsplash

Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γλεντήσω τίποτα να μην σκεφτώ, αυτό το καλοκαίρι θέλω να γνωρίσω αυτόν που θα ερωτευτώ, λέει το άσμα της Μαντούς και φέτος θα το πεις κι εσύ. Αν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια, οι πιθανότητες να βρεις τον έρωτα είναι πολλές.

Αν δεν αφεθείς και δεν γλεντήσεις τη ζωή το καλοκαίρι, πότε περιμένεις να το κάνεις; Ας καλωσορίσουμε την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου και ας δούμε ποια ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν μεγάλο έρωτα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη ξανάγινε ορθόδρομη στις 25 Ιουνίου και μπορείς να βάλεις τα καλά σου. Ξαναμπαίνει στο ζώδιό σου στις 7 Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι θα ταραχθεί (θετικά πάντα) η ερωτική σου ζωή. Ειδικά τον Αύγουστο όλα δείχνουν ότι βελτιώνεται ο 8ος οίκος σου, που αφορά στο σεξ, την οικειότητα και τη δέσμευση. Με το καλό.

Παρθένος

Είσαι σε περίοδο που ελκύεις τους γύρω σου σαν μαγνήτης. Από τον γοητευτικό συνάδελφο μέχρι τον γυμναστή σου, όλα δείχνουν ότι προμηνύεται ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ξαναφέρει έναν πρώην στη ζωή σου για δεύτερο γύρο. Είσαι σίγουρη ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος;

Τοξότης

Αυτό το καλοκαίρι υπάρχει μία σημαντική προειδοποίηση για εσένα Τοξότη. Να βρεις τον έρωτα αλλά χωρίς να ακολουθείς τα ταξικά μοτίβα του παρελθόντος. Όπως όλα δείχνουν, αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις ταίρι και ο 8ος οίκος σου θα σου βρει τον έρωτα, αλλά με πιο καθαρό μυαλό.

Ιχθύς

Είναι η αγαπημένη σου εποχή, ως ζώδιο του Νερού. Φέτος ενεργοποιείται ο 5ος οίκος του πάθους και του ρομαντισμού και η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έρθει να σε απογειώσει και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Το πιθανότερο είναι ότι θα κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς.