ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο

Unsplash

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι δύο ενδιαφέροντες μήνες, αστρολογικά μιλώντας. Είναι γεμάτοι ανάδρομους πλανήτες, κινητικότητα και όπως συμβαίνει συνήθως, κάποιοι θα ζοριστούν.

Το πλανητικό γεγονός που ξεκινά στις 18 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου, είναι ο ανάδρομος Ερμής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι γίνεται στον Καρκίνο, το ζώδιο που βαδίζει με πλάγια βήματα. Που παίρνει τα πράγματα προσωπικά και παρεξηγεί εύκολα. Ξεκινά μία περίοδος σύγχυσης και σπατάλης ενέργειας. Ειδικά για τα 3 παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Εφόσον ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά, καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να μην επηρεαστείς. Αυτήν την περίοδο, θα ζοριστείς σε θέματα οικονομικά. Ο τραπεζικός σου λογαριασμός θα αποκτήσει αρνητικό πρόσημο, αν δεν προσέξεις. Μην κάνεις μεγάλες κινήσεις και μην ξεκινάς νέα projects τώρα. Και φυσικά, άσε τις παρορμητικές αγορές. Δεν είναι καλό το timing.

Λέων

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής. Ανοίγουν πληγές και τραύματα του παρελθόντος, αλλά δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι μία καλή αφορμή για να το δεις σαν ευκαιρία να κλείσεις οριστικά τα θέματα που σε κρατάνε πίσω. Έχεις καταπιέσει κάποια ανάμνηση ή ένα γεγονός; Ήρθε η ώρα να μιλήσεις και να ανακουφιστείς. Να το αντιμετωπίσεις κατάματα. Μόνο έτσι θα το αποχαιρετήσεις.

Παρθένος

Νιώθεις ξαφνικά ότι βραχυκυκλώνει η επικοινωνία με τους φίλους σου. Ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει κανένας. Η κοινωνική ζωή σου σε αφήνει παγερά αδιάφορη. Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να σου πει ότι είναι φυσιολογικό να προχωράς και να μην συνεχίζεις με τους ίδιους ανθρώπους. Ο Ερμής εξάλλου σε κυβερνά και θα νιώσεις το ζόρι. Για λίγο θα είναι, μην φοβάσαι.