ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν επιστροφές από πρώην στον ανάδρομο Ερμή

Pexels

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτό το έχουμε καταλάβει για τα καλά, είτε διαβάζοντας τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, είτε με το βίντεό της για τον ανάδρομο, είτε απλά επειδή ζωή είναι αυτή και κάθε μέρα βλέπεις όλο και περισσότερα ευτράπελα να συμβαίνουν γύρω μας, ηλεκτρικές συσκευές να χαλάνε, ραντεβού να ακυρώνονται και λοιπές γνωστές «παρενέργειες», αυτού του καθόλου αγαπημένου αστρολογικού φαινομένου.

Ανάμεσα σε όλα όσα πιθανολογείται να μας βρουν από 28/9 έως και 17/10, που θα έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, είναι και οι επιστροφές από πρώην. Γιατί καλά όλα τ’ άλλα, αλλά ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων και τον συνεργασιών και μια ανάδρομη πορεία του Ερμή εκεί, δεν μπορεί παρά να φέρει κάποιους πρώην και πάλι στην πόρτα μερικών ζωδίων.

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Τι να περιμένουμε; στο asibiliou.gr

Ποια ζώδια είναι επιρρεπή στις επιστροφές από πρώην στον ανάδρομο Ερμή;

Δίδυμοι

Θα μπορούσε αυτή η περίοδος με ανάδρομο Ερμή να σημάνει μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν. Παρόλο που με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι και η ιδανικότερη συνθήκη για νέες, ερωτικές ιστορίες, είναι μια χαρά κατάλληλη περίοδος για επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες.

Ζυγός (με ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό)

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο – που είναι και ζώδιο των σχέσεων – κι έτσι δεν είναι διόλου απίθανο, άτομα από το παρελθόν σας να εμφανιστούν και πάλι στη ζωή σας.

Σκορπιός

Μέχρι τις 17/10, άτομα από το παρελθόν σας μπορεί να εμφανιστούν μέχρι και στα όνειρά σας αυτή την περίοδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να το θεωρήσετε καρμικό και να γυρίσετε ακόμα κι εσείς πίσω σε αυτούς.

Υδροχόος

Με ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μέχρι τις 17/10, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας μπορεί να εμφανιστεί και να σας κάνει μια δελεαστική πρόταση.