ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

Από σήμερα και επίσημα, ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη είναι στους Διδύμους μέχρι νωρίς το απόγευμα και κατόπιν περνά στον Καρκίνο. Έτσι, ακόμη και στο περίεργο και συγχυσμένο πλαίσιο της ημέρας, υπάρχει μια θετική διέξοδος ή ένα αποτέλεσμα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μέχρι τις 17/10 που ο Ερμής θα παραμείνει στον Ζυγό, ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Προσέξτε με τους πειρασμούς ειδικά από «πρώην» αυτή την περίοδο. Η Σελήνη μέχρι νωρίς το απόγευμα σήμερα είναι βοηθητική για να σημειώσετε πρόοδο στις δραστηριότητες σας και να έχετε καλύτερη διάθεση. Από το απόγευμα και έπειτα στον Καρκίνο θα σας ζορίσει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Η Σελήνη μέχρι νωρίς το απόγευμα αφορά τα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών. Από το απόγευμα και έπειτα περνά στον Καρκίνο στον τομέα της επικοινωνίας και θα σχηματίσει πιο απαιτητικές όψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και εστιάζει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ήκακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί, όταν τα πράγματα δεν γίνονται την στιγμή που τα θέλετε.

ΛΕΩΝ: Για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς ο Ζυγός κυβερνά στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 17/10 που ο Ερμής θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι νωρίς το απόγευμα στους φιλικούς σας Διδύμους. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που να σας ευνοεί προτιμήστε αυτές τις ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέχρι τις 17/10 που θα παραμείνει σε αυτή τη φάση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο κι η μέρα χαλαρώνει κάπως.

ΖΥΓΟΣ: Οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 17/10, μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις», αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Σήμερα παρόλα αυτά υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία με την φιλική σας Σελήνη μέχρι νωρίς το απόγευμα στους Διδύμους να εξισορροπεί τα πράγματα και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας ακόμη και για σας που την έχετε ούτως ή άλλως. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα, να ασχοληθείτε με ένα μεταπτυχιακό. Σήμερα είναι μια απαιτητική ημέρα στον χώρο της δουλειάς με την Σελήνη στους Διδύμους μέχρι νωρίς το απόγευμα. Πολύ πιο άνετο το βράδυ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 17/10, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας, προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν φιλικό ή επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Σήμερα ασχοληθείτε από το απόγευμα κι έπειτα και με την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Ακόμη είναι μια περίοδος που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι. Σήμερα είναι μια μέρα με πολλές επαφές, συζητήσεις, αλλά και αρκετούς προβληματισμούς για τις συνεργασίες σας ή μια ερωτική ιστορία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτή η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 17/10.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο»

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021