ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με αίσθηση του χιούμορ που θα ερωτευτείς (κεραυνοβόλα)

Unsplash

Και σε ποιον δεν αρέσει να βγαίνει με έναν άνθρωπο που έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ; Να τον έχει στη ζωή του και να του φτιάχνει τη διάθεση; Να βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ανάλαφρα, όταν όλοι γύρω του μελαγχολούν;

Αν και όλοι χαιρόμαστε με την καλή αίσθηση του χιούμορ σε έναν άνθρωπο, λίγοι το εκτιμούν σε μία σχέση και θεωρούν ότι είναι το υπέρτατο προσόν. Αν λοιπόν είναι σημαντικό για εσένα και ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο που σε κάνει να γελάς, αλλά όχι με καφρίλες, αυτά τα 3 ζώδια απευθύνονται σε εσένα και τις ανάγκες σου.

Ζυγός

Ο αξιαγάπητος σε όλους Ζυγός είναι ο διασκεδαστής του ζωδιακού. Ψοφάει να λέει ιστορίες σε κόσμο και να τους μαζεύει γύρω του για να τους βλέπει να γελάνε. Παίρνει πολύ στα σοβαρά το χιούμορ του και δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται γιατί έχει πολύ καλή διαίσθηση και αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που θα κάνεις τους άλλους να γελάσουν. Δεν ντρέπεται γενικά και θα δώσει ολόκληρη παράσταση, μόνο και μόνο για να σε βλέπει να χαμογελάς.

Τοξότης

Η ταξιδιάρα ψυχή του ζωδιακού έχει συγκεντρώσει διάφορες εμπειρίες από τα ταξίδια του και θα έχει πάντα ιστορίες να σου πει. Αλλά όχι έτσι ξερά. Βάζει μία ξεκαρδιστική πινελιά για να μη βαριέσαι και σου φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή. Θέλεις σίγουρα να τον έχεις σύντροφο γιατί ξέρει πώς να σε βγάζει από την απαισιοδοξία, τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Ε δε γινόταν να λείπει από εδώ το ζώδιο της επικοινωνίας. Το μεγαλύτερό του χάρισμα είναι η ικανότητα να κοινωνικοποιείται και να κάνει τους πάντες να νιώθουν άνετα. Μέσα σε αυτό το χάρισμα, υπάρχει και μπόλικο χιούμορ και όποιος βρεθεί δίπλα του, θα περάσει αξέχαστα. Δε χρειάζεται να σκεφτείς τι θα πεις. Άφησέ το στον μετρ του διαλόγου. Και φυσικά είναι ένα στοιχείο του που ερωτεύεσαι με μεγάλη ευκολία.