ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο αυθεντικά ζώδια – What you see is what you get

Pexels

Στην αστρολογία, οι οίκοι αποκαλύπτουν πολλά για την αυθεντικότητα ενός ατόμου. Για παράδειγμα, ο πρώτος αστρολογικός οίκος, φιλοξενεί τον ωροσκόπο μας και εκπροσωπεί το πώς εμφανιζόμαστε στους άλλους. Εάν έχεις ένα ζώδιο με αυτοπεποίθηση ή ένα ζώδιο που εκτιμά τη μοναδικότητα, σε αυτό τον οίκο, είναι πιθανό οι άλλοι να σε θαυμάζουν για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα σου.

Η αυθεντικότητα είναι στενά συνδεδεμένη με την επικοινωνία, γιατί το να είσαι αυθεντικός, σημαίνει να λες ειλικρινά αυτό που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Το να μπορείς να εκφράσεις με  ειλικρίνεια, όσα πιστεύεις και νιώθεις, δεν είναι μόνο γενναίο, αλλά είναι επίσης ένα σημάδι ότι παίρνεις την αυθεντικότητα στα σοβαρά. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα πιο αυθεντικά ζώδια.

Τα 4 πιο αυθεντικά ζώδια Pexels

Κριός

Οι Κριοί είναι φιλόδοξοι και δείχνουν συχνά υπερβάλλοντα. Διεκδικούν αυτό ου θέλουν, μένοντας πιστοί στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους. Είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη», ο οποίος είναι ένας πλανήτης κινήτρων, θυμού, μάχης και σωματικού πάθους. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς επιτρέπουν στα πάθη τους να τους οδηγήσουν, οπότε αν αισθάνονται την τάση να κάνουν κάτι, απλά θα το κάνουν. Η αυθεντικότητά τους πιστώνεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στον κυβερνήτη του πρώτου οίκου τους, που συμβολίζει την βασική τους ταυτότητα. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι σημαντικό για εκείνους να παραμένουν πιστοί στον λόγο τους. Οι Κριοί είναι ευθείς και άμεσοι. Δεν ασχολούνται με το να «ντύνουν όμορφα» δυσάρεστα πράγματα που θέλουν να πουν. Συχνά χαρακτηρίζονται ως «αγενείς». Στην πραγματικότητα, θέλουν απλώς να βεβαιωθούν ότι το νόημα αυτού που προσπαθούν να πουν δεν θα χαθεί κάτω από ανούσιες ευγένειες.

Τα πιο αυθεντικά ζώδια – Καρκίνος

Η αυθεντικότητα των Καρκίνων, πηγάζει από το γεγονός ότι εκτιμούν τις ρίζες τους. Τους κυβερνά επίσης το φεγγάρι, το οποίο κυβερνά τον εσώτερο εαυτό μας. Και επειδή αφιερώνουν πολύ χρόνο στη βελτίωση του εαυτού τους, αναγνωρίζουν την πραγματική αξία της αυθεντικότητας. Αγκαλιάζουν με περηφάνια την ειλικρινή τους προσωπικότητα, με τις ιδιορρυθμίες της. Είναι σημαντικό να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, είτε σε έμπιστα άτομα, είτε στον εαυτό τους. Λόγω της συναισθηματικής φύσης του Καρκίνου, δεν μπορούν παρά να είναι ειλικρινείς για τα συναισθήματά τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πάντα ειλικρινείς σχετικά με τις προθέσεις τους. Κρατάνε τις παραδόσεις κοντά στην καρδιά τους, κάτι που συχνά τους κάνει συναισθηματικούς και γνήσιους. Οι άλλοι μπορούν να βασίζονται στους Αιγόκερους, γιατί είναι πάντα ειλικρινείς. Λένε πάντα την αλήθεια και ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν τα πράγματα μπορεί να γίνουν άβολα. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους,  ο πειθαρχημένος Κρόνος, τους χαρίζει αίσθημα σκοπού και ευθύνης. Οι Αιγόκεροι θέλουν να δουν τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν να μεταμορφώνονται στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Αν και πολλοί δεν το ξέρουν, πρόκειται για ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Μόλις νιώσουν αρκετά άνετα με τους άλλους, θα είναι αληθινοί και ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους. Το μόνο που χρειάζονται είναι χρόνος.

Τα πιο αυθεντικά ζώδια – Υδροχόος

Όταν μιλάμε για αυθεντικά ζώδια, οι Υδροχόοι κερδίζουν με διαφορά στην κούρσα της αυθεντικότητας. Τα «παράξενα» παιδιά του ζωδιακού κύκλου, εκτιμάνε την ανεξαρτησία και την πρωτοτυπία. Ως το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και της αναστάτωσης, δεν φοβούνται τις προκλήσεις και το θόρυβο. Σκέφτονται έννοιες και τις αναλύουν μέχρι το κόκκαλο, για να τις κατανοήσουν πλήρως. Μόλις πάρουν μια απόφαση, εμμένουν σε αυτή, μερικές φορές ακόμη και εις βάρος τους». Επειδή οι Υδροχόοι είναι εξαιρετικά γνήσιοι με τη λογική, τις σκέψεις και τις ιδέες τους, είναι σχεδόν ανήκουστο για έναν Υδροχόο να μην ενεργεί από ειλικρίνεια. Οι επαναστάτες Υδροχόοι, ποσώς  ενδιαφέρονται για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς. Μπορεί να μην κάνουν τα πάντα για να κάνουν κάποιον να τους αντιπαθήσει, αλλά δεν θα κάνουν ούτε το αντίθετο. Απολαμβάνουν να εκφράζουν τη μοναδική τους ατομικότητα και έτσι δεν θα προσπαθούσαν να είναι κάποιος που δεν είναι γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει πραγματικά τη μοναδικότητά τους.