ΖΩΔΙΑ

Τα 6 πιο ειλικρινή ζώδια – Λένε πάντα και μόνο την αλήθεια

Unsplash

Αν και όλοι λίγο-πολύ λέμε ψέματα, οι λόγοι που το κάνουμε διαφέρουν. Η αστρολογία μπορεί να μας διαφωτίσει και σε αυτό το θέμα, ώστε να μάθουμε ποιοι λόγοι ωθούν στο ψέμα το κάθε ζώδιο

Ποια είναι τα ζώδια που γεννιούνται για να λένε μόνο την αλήθεια;

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για το ότι είναι πολύ ειλικρινείς. Μέρος αυτού προέρχεται από την ίδια την αρετή της ειλικρίνειας, αλλά συχνά μπορεί να προέρχεται από απλή κακία. Ενώ ο Κριός είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης, είναι επίσης γνωστός για το ότι είναι παρορμητικός και επιθετικός. Ωστόσο, μπορείς να βασιστείς σε έναν Κριό για να σου πει την αλήθεια ό,τι κι αν γίνει. Απλά να είσαι έτοιμη για αυτό.

Ταύρος

Ο αξιόπιστος Ταύρος, είναι πολύ αφοσιωμένος στα αγαπημένα του πρόσωπα και στις αναζητήσεις του. Εκεί έγκειται όμως το ζήτημα: Ένας Ταύρος θα δώσει προτεραιότητα σε αυτό που αντιλαμβάνεται ως αξιοπιστία έναντι της ειλικρίνειας. Πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα πει ότι το ντύσιμό σου είναι καλό, πόσο πολύ έχεις αδυνατίσει, ή πόσο σοβαρά είναι τα λάθη σου. Ο Ταύρος θα σου πει την αλήθεια, απλά θα βάλει και λίγο αλατοπίπερο σε αυτή για να στη σερβίρει.

Λέων

Η διεκδίκηση και η αυτοπεποίθηση επιτρέπουν στους Λέοντες να είναι πιο ειλικρινείς από άλλα ζώδια. Μπορεί να είναι επιρρεπείς στην αλαζονεία, επομένως συχνά θα υποθέτουν ότι έχουν δίκιο εκ τω πραγμάτων και χωρίς δεύτερη σκέψη θα υπερασπιστούν μέχρι τελικής πτώσεως τη θέση τους. Ωστόσο, η αλαζονεία τους, καθιστά την αλήθεια τους εξαιρετικά υποκειμενική.

Παρθένος

Γενικά, οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί αρκεί να τους δοθεί χρόνος επεξεργασίας. Η επικοινωνία τους τείνει επίσης να είναι ειλικρινής, αν και συχνά όχι ιδιαίτερα εποικοδομητική. Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και έτσι είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να ασκήσουν κριτική, πολύ περισσότερο από το να κάνουν κομπλιμέντα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί εκτιμούν την κοινωνική αλληλεπίδραση και τη δικαιοσύνη πάνω από όλα, και έτσι είναι πιο πιθανό από άλλα ζώδια του ωροσκοπίου να είναι διπλωματικά και ειλικρινή. Για αυτούς, η αγένεια και η βαρβαρότητα δεν έχει καμία σχέση με την ειλικρίνεια, αλλά το γεγονός ότι αποφεύγουν την αντιπαράθεση, μπορεί να τους κάνει να χρονοτριβούν, αντί να βουτήξουν σε ένα ευαίσθητο θέμα.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο έχει μια ευρέως αναγνωρισμένη αίσθηση του χιούμορ. Το θέμα είναι ότι συχνά μπορεί να λείπει το φίλτρο. Αυτό τους κάνει πολύ ειλικρινείς, ακόμα κι αν δεν έχουν πολύ τακτ. Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα όμως: Όπως ο Λέων, έτσι και ο Τοξότης μπορεί να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του, αν και λιγότερο με την έννοια ότι έχει δίκιο και περισσότερο με την έννοια του να δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.