ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται περισσότερο την οικειότητα στη σχέση

Unsplash

Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι σχέση για τους ίδιους λόγους. Κάποιοι αποζητούν το καλό σεξ, κάποιοι δεν αντέχουν τη μοναξιά και κάποιοι ψάχνουν τον απόλυτο έρωτα. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν μπορούν να μπουν σε μία σχέση αν δεν υπάρχει οικειότητα από την αρχή.

Θέλουν να νιώθουν ότι υπάρχει αγάπη και οικειότητα και ότι το ταίρι τους εκτιμά πραγματικά. Θέλουν να έχουν μία σχέση που να νιώθουν ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω 3 ζώδια, έχεις ήδη σκεφτεί ότι είσαι μέρος αυτής της λίστας.

Ταύρος

Το μοναδικό ζώδιο της Γης, που είναι απίστευτα τρυφερό και αποζητά οικειότητα σε κάθε του σχέση. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο αλλά είναι ίσως το μόνο λογικό ζώδιο που εκτιμά μία γερή και καλή σχέση. Τα φιλιά και οι αγκαλιές δεν έχουν τέλος. Παίρνει τον χρόνο του όταν γνωρίζει έναν σύντροφο αλλά καταλαβαίνει γρήγορα πού θα βρει την οικειότητα που χρειάζεται.

Καρκίνος

Αυτό το περίμενες σίγουρα. Το πιο ευαίσθητο ζώδιο που είναι μονίμως ερωτευμένο με τον έρωτα, αλλά έχει περισσότερη ανάγκη τη συναισθηματική οικειότητα. Θέλει να νιώθει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά. Αν εμπνευστεί από ένα πρόσωπο, μπορεί να χτίσει την οικειότητα πολύ γρήγορα. Το δύσκολο για έναν Καρκίνο είναι να γνωρίσει αυτόν τον έναν και μοναδικό.

Σκορπιός

Του έχει βγει το όνομα ότι είναι το ζώδιο που διψά μονίμως για σεξ, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Εφόσον κλείνεται στον εαυτό του και υπάρχει γύρω του ένα πέπλο μυστηρίου, δυσκολεύεται πολύ να ανοιχτεί και να αποκτήσει οικειότητα με άλλα ανθρώπινα όντα. Όταν όμως το κάνει, δίνεται ολοκληρωτικά. Φροντίζει τον σύντροφό του αλλά θέλει να παίρνει μπόλικη αγάπη.